lauantai 26. joulukuuta 2015

Meidän joulu

Meidän jouluun mahtui monia vierailuja läheisten luona, naurua, lasten jännitystä ja osakseen päätöntä riehumistakin, hyvää ruokaa (turvotus varmaan on ja pysyy juhannukseen saakka) joululauluja, halimista ja pusuttelua, paljon konvehteja ja yhdessä oloa rakkaiden kanssa. Joulufiilistä hieman lannisti tuo aurinkoinen ja lämmin keli mikä oli ulkona. Sellainen taianomainen tunnelma jäi uupumaan, kun ei ollut yhtään lumikinoksia, ikkunoissa ei ollut jää huurua eikä pakkanen nipistellyt poskia ja sormia. Onneksi kuitenkin ne on ihmiset jotka tekevät joulusta joulun eikä se ulkona oleva sää. En ala tähän erikseen enempää kertomaan meidän joulusta, sillä viime postauskessa jo kerroinkin meidän joulun kulusta (pääset lukemaan täältä) joten laitan tähän alle kuvia joista pääsette varmasti ainakin osakseen kokemaan meidän joulufiiliksen.Löytyykö kiinnostusta perinteiseen joululahjojen esittelyyn?

10 kommenttia:

 1. Ihanat tytöt ja kiva kun teillä on ollut myös hyvä joulu! ♡ Frozenia ilmeisesti saat ja paljon heh :D

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Ihana joulu oli ♡ Ja juu sanotaanko että frozen rikas joulu vietettiin! Kyllä nyt tyttöjen kelpaa taas leikkiä :D

   Poista
 3. En kestä kuinka suloiset pikku tonttuset siellä.♥ Varmasti ollut ihana joulu.

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia pikkuisista hymyilevistä ja innostuneista tontuista! <3 Ja tietysti kiinnostaa kuulla mitkä olivat kaikista mieluisimmat joululahjat lasten mielestä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat nuo kieltämättä ihania pieniä veijareita ♡ Ja kiva kuulla että kiinnostaa, julkaisinkin juuri aiheeseen liittyen postauksen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...