tiistai 21. lokakuuta 2014

Ristiäiset

Ristiäis pirskeistä on tosiaan jo kohta kuukausi aikaa mutta nyt vasta oon saanut kaikki kuvat katsottua läpi ja oon saanut jopa muokattua suurimman osan.
Ristiäisiä vietettiin 28 syyskuuta ja ne pidettiin siellä Jeren mummin tykönä. Itse koin jonkin asteista hermoromahdusta ristiäispäivän aamuna kun kaikki tuntui olevan kesken ja jouduttiin kilpailla kellon kanssa jotta saataisiin kaikki valmiiksi ennen vieraiden tuloa, eihän me saatu mutta onneksi suvussa on niin upeita ihmisiä ettei he siitä olleet moksiskaan vaan ryhtyivät auttamaan järjestelyissä  Aivan ihana päivä oli sitten kuitenkin loppujen lopuksi Tässä nyt läjäpäin kuvia ko päivästä

On varmaan mahdotonta saada järkevän näköistä perhepotrettia meistä

Henni sai paljon kaikkia ihania lahjoja mm vaatteita, muumi astioita, pari pehmoista nallea, vauva sormuksen, tutteja, satukirjan jossa on 365 satua, joka päivälle oma satunsa, isille siis iltahommia. Henni sai myös ihanan ensikehyksen jossa on paikka valokuvalle ja toinen paikka johon voi painaa käden tai jalanjäljen. Lahjaksi saatiin myös vaippoja ja siis oltiin oikeesti ihan huuli pyöreenä siitä vaippa määrästä, meillä oli auton takakontti täynnä vaippa paketteja ja upea vaippakakku, siis varmaan 8 pakettia vaippoja toi mimmi sai :D Henni sai myös aika paljon rahaa, nyt kun tytön kela-korttikin on tullut niin pitäisi varata pankkiin aika että noi rahat sais tilille nimittäin tällä hetkellä ne on pienessä minicrip pussissa ja oon 'piilottanut' ne koriin.

4 kommenttia:

 1. Onpa ihania kuvia <3
  Vaipat on kyl erittäin hyvä ja hyödyllinen lahja!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu ne kyllä tulee tarpeeseen! Ja ihan mieletön säästö meille :D

   Poista
 2. Teil on Jeren kaa ihan samanlainen hymy tos teijän yhteiskuvassa ;) <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...