tiistai 7. lokakuuta 2014

Nappulan Harrastus

Helmi on aika energinen lapsi ja vaatii paljon aktiviteettia päiväänsä muuten tyttö turhautuu ja alkaa purkaa energiaansa väärällä tavalla. Oon ihan äärimmäisen onnellinen kun satuin löytämään lehdestä mainoksen Lohjan tennarissa pidettävästä temppis kerhosta jossa siis 1-6 vuotiaat lapset pääsevät isoon saliin juoksemaan, temmeltämään ja leikkimään erilaisilla välineillä ja patjoilla. Nyt me ollaan reilu kuukauden verran käyty tuolla joka viikko ja huomaa kuinka Helmi nauttii uudesta harrastuksestaan. Aina kun päästään tennarin pihaan ja Helmi tajuaa minne ollaan menossa, mimmi alkaa taputtamaan käsiä yhteen ja huutaa JEE..JEE..JEE! Pukkariin kun päästään riisumaan niin Helmi se on jo siinä vaiheessa heittänyt omat kamppeensa naulakkoon ja juossut saliin trampoliinien, patjoiden ja palikoiden sekaan.
Voin kertoo että toi likka on tunnin päättömän juoksemisen ja riehumisen jälkeen niin väsynyt että kyllä ruoka ja päikkärit maistuu ihan erilailla! Huomaa muutenkin Helmistä kuinka onnellinen pikku neiti hän on kun pääsee leikkimään muiden lapsien kanssa ja luomaan niitä sosiaalisia taitoja. Helmi selvästi tarvitsee sosiaalisia kontakteja ja leikkikavereita, tietystikkin

Helmi ei jaksa kauaa keskittyä mihinkään pikku näpertämiseen tai muutenkaan mihinkään missä ollaan paljon paikallaan. Eniten Helmi saa iloa irti liikunnasta, asioista joissa juostaan,- hypitään,- pompitaan,- kiipeillään ja tehdään temppuja. Mun mielestä on uskomatonta että tyttö on 2 vuotias ja oppi kuperkeikan ilman että kukaan on koskaan sitä hänelle näyttänyt ja nyt meillä ei muuta tehdäkään kuin kuperkeikkoja.


Me halutaan Jeren kanssa tukea tätä Helmin liikunta intoa niin paljon kuin mahdollista. Itse oon harrastanut elämäni aikana vaikka mitä ja olenkin onnellinen siitä että vanhemmat on antanut mahdollisuuden kokeilla kaikkea, sitä samaa me halutaan Helmille kuin myös tälle uudelle pienelle oli se sitten jalkapalloa, tanssia, voimistelua, painia, ratsastusta tai mitä vaan

Mitä teidän lapset harrastaa tai mitä mieltä ylipäätään olette nappuloiden harrastamisesta?

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa kivalta! :) Meillä poika kyllästyi jalkapalloiluun, joten nyt vähäksi aikaa jätettiin harrastaminen. Täytyykin katsella, jos täältä meiltä päin löytyisi tilaa vielä jossain temppukerho -ryhmässä. Saattaisi olla meidänkin pojan mieleen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa no mutta ehkä myöhemmin kiinnostus taas herää jalkapalloiluun :) Juu no katohan ihmeessä, Helmi ainakin tykkää tosta temppiksestä ihan hirveesti!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...