torstai 18. syyskuuta 2014

Syksy ♥

Syksy on virallisesti saapunut ja meillä on syksyä varten hankittu kaikki pipot, tumput ja muut lämpimät vaatteet joten syksy on enemmän kuin tervetullut! Voisin väittää olevani henkeen ja vereen syys ihminen. Rakastan pimeneviä ja viileitä iltoja ja sitä kun saan käpertyä sohvalle J:n kainaloon viltin alle kääriintyneenä samalla juoden jotain lämmintä ja katsellen kesä tauolta palanneita lemppari sarjoja Syksy on myös täynnä juhlia mukaan lukien mun omia synttäreitä päästään juhlimaan lokakuussa.
weheartit
Syys pukeutuminen on parasta ja myös eniten mua. Kirkkaat ja värikkäät kesä vaatteet saa jäädä vaatekaapin uumeniin odottamaan ensi kevättä ja tilalle tulee maanläheisen värisiä lämpimiä neuleita, muhkeita huiveja, ruutu kauluspaitoja ja nyt kun ei ole tota vauva masua enään tiellä saan puettua farkkuja ja muita housuja päälleni, tästä oon enemmän kuin innoissani! Kaikkein parasta on kuitenkin se että saan täyttää sukkalaatikot lämpimillä villasukilla

weheartit
Syksyn parhaimpia juttuja on kirpeän viileät ja raikkaat aamut, värit, maahan leijailevat lehdet, pimeät syys illatkaan ei haittaa kun kynttilät ja lyhdyt tuovat sopivasti valoa ja lämmintä tunnelmaa kotiin. Sade ja ukkos myrskyt on oikein hyvä tekosyy kadota sängyn uumeniin lukemaan jotain hyvää kirjaa. (Jos tiedätte jotain hyviä romanttisia höpöhöpö kirjoja niin ehdotelkaa pois) Helmikin tykkää syksystä ihan mielettömästi kun pääsee peuhaamaan pudonneiden lehtien sekaan, hyppimään vesilätäköissä ja omenoita löytää pihalta pilvin pimein! 
Syksyssä on vaan se oma tunnelmansa
weheartit

Onko siellä muita jotka ovat yhtä innoissaan syksystä kuin minä?

4 kommenttia:

  1. Syksy on ihanaa aikaa! Mä myös niin jo fiilistelen villasukat jalassa kynttilän valossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kohtalontoveri :) Mä rakastan villasukkia ja kynttilän valossa tunnelmointia <3

      Poista
  2. Minää! Ihanaa kun ei oo enää nii tukahduttavan kuuma.. Rakastan pukee päälle just ihanii kaulahuiveja, lämpimiä takkeja ja neuleita :) Ja itsekkin juhlistan syntymäpäiviä lokakuussa ;D Ja plussaks, kun pääsee polttelee kynttilöitä ja tulee tunnelmaa <3 Joulukin on jo lähempänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä samaa mieltä et onneks toi kuumuus on nyt ohi! Ihanaa joulu tosiaan on kohta, mä alan odottaa joulua jo juhannuksen jälkeen, lemppari juhla <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...