keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Ristiäiskutsut

Tytön ristiäiset lähestyy, ristiäiskutsut on saatu valmiiksi ja osa ollaan saatu jopa postitettua. Koska lapsia on kaksi ja touhua riittää aioin päästä mahdollisimman helpolla kutsujen askartelun suhteen joten tein korteista suht yksinkertaisia (turhia rallatuksia tai runoja näissä ei ole) mutta mun mielestä noista tuli silti aika nättejä kaikessa yksinkertaisuudessaan


Helmi teki oman osansa korttien askartelemisessa, kerran yllätin mimmin kynä kädessä keittiönpöydän alta ja mitäs muutakaan se siellä teki kun sotki lattian lisäksi kortteja..
Helmi on useeseen kertaan itseasiassa näyttänyt taiteellisen puolensa tässä viime aikoina, seinät,- lattia ja olkkarin pöytä on saanut uutta väriä heti jos tytön jättää hetkeksikin yksin kynien kanssa. Onneksi Helmi on omilla puuväreillään vaan sotkenut kun ne töhryt lähtee helposti rätillä pois mutta jos permanentti tussin sais käteensä niin se oliskin toisenlainen tarina.


Mitäs mieltä ootte kutsuista?
Saatiin muuten kummitkin jo valittua ja pappikin tulee huomenna aamusta käymään joten loputkin ristiäis asiat selviää huomenna!

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...