sunnuntai 3. elokuuta 2014

2v Synttäreiden Suunnittelua

Tässä kuussa tuo meidän pikkuinen neiti täyttää jo huimat 2 vuotta! Synttäreitä juhlitaan pari viikkoa ennakkoon koska laskettuaika sattuu olemaan juuri samana päivänä kuin Helmillä olisi synttärit emmekä me halua ottaa sitä riskiä ettei tyttö saisi juhliaan.
Synttäreiden teemasta ei ole epäselvyyttä, Helmi on sydän juuriaan myöten rakastunut muumeihin joten se olkoon punaisena lankana näissä juhlissa.

Löysinkin Prismasta ihania muumi aiheisia kertakäyttölautasia, värikkäitä mukeja, muumi servettejä sekä muumi aiheisen pöytäliinan! Tarkoitus olisi tehdä joko muumin muotoinen täytekakku tai sitten kakku jonka päällä olisi sokerimassasta tehtyjä muumeja koristeena. Tuo kakku saa aikaan jo nyt mulle harmaita hiuksia kun ajattelenkin mikä homma sen tekemisessä on.. Onneksi mun ihana ystävä Milla lupautui auttamaan tarjottavien tekemisessä!

Muita tarjottavia kakun lisäksi olisi: muumi sekä jaffa keksejä, karkkia, mokkapaloja, pasteijoita, limua ja kahvia. Perus kahvipöydän herkkuja siis luvassa


Kaverin kanssa ollaan tehty kutsu kortteja parina päivänä yötä myöten ja tämä ystäväni sanoikin mulle ettei enään koskaan tahdo nähdä muumipeikkoa tämän projektin jälkeen :D Kutsu vieraita rankattiin isolla kädellä eikä kutsuta kuin kummit perheineen sekä isovanhemmat mutta silti kutsuttuja on 28kpl!! J:llä on uskomattoman iso suku, Helmin ritiäisiinkin kutsuttiin vain lähimmät sukulaiset ja silti kutsuvieraita oli 50..


Synttäreitä ja juhlia ylipäätään on niin ihana suunnitella ja järjestää! Toivotaan että kaikki menisi suunnitelmien mukaan ja että tulokas pysyisi masussa vielä hetken aikaa että sisko saisi juhlansa juhlittua :)Miltäs kuulostaa nämä suunnitelmat?


4 kommenttia:

 1. Oiii kuullostaa kyllä hyvälle ! Helmi varmasti tulee nauttimaan muumipaardeista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen kanssa että Helmi nauttii täysin rinnoin tosta päivästä! :)

   Poista
 2. Hyvältä kuulostaa :) ihania muumi kutsukortteja!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...