keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

LASTENHUONEEN SISUSTUSHetki sitten näytin teille miltä lasten leikkihuone näyttää remontin jälkeen. Laitan tämän postauksen loppuun liikin, josta pääsette lukemaan lisää näistä remppa jutuista, sekä katsomaan ennen-jälkeen kuvia. Viimeksi kuitenkin sanoin, että lastenhuoneen sisustus oli aika olematon, vähän sitä sun tätä siellä sun täällä -tyylillä. Nyt pääsin tekemään Minime.fi kanssa yhteistyötä ja valkkasin muutamia sisustus juttuja täyttämään tuota hieman kolkkoa fiilistä ja luomaan huonetta enemmän kotoisemmaksi.

Puinen pupuhylly Bloomingville *saatu 
Säilytysjakkara Bloomingville *saatu
Nyt voimme vihdoin sanoa tuonkin huoneen olevan oikeasti valmis. Tämä jos jokin on oikeasti aivan mahtavaa, tuntuu nimittäin siltä, että kaikki on täällä vähän vaiheessa. Mikään ei ole ikinä loppuun saakka valmista vaan kaikkialta on aloitettu tekemään jotain mutta sitten kuitenkin siirrytty jo seuraavaan projektiin. Toisaalta pohdin sitä onko omakotitalossa asuvilla koskaan mikään oikeasti valmista. Monilta kavereilta olen kuullut sitä, että siinä vaiheessa kun viimeinen seinä on saatu maalattua niin aloitetaan jälleen ensimmäisestä. Niin ne mielipiteet ja halut tuppaavat muuttumaan ajan saatossa. Kai tämä meidänkin koti on sellainen ikuisuusprojekti, niinkuin mieheni mummi kerran sanoi kahvipöydän ääressä.

Säilytyskori sininen *saatu
Säilytyskori vaalea *saatu

Tämä siis tosiaan on lasten leikkihuoneeksi taroitettu huone, tytöt nukkuvat toisessa erillisessä makkarissa kahdestaan. Jotenkin tämä on fiksuin ratkaisu vielä, kun tytöt ovat tässä iässä. Esikoinen tosin kovasti jo haluaisi omaa huonetta, koska omien sanojensa mukaan hän on jo niin iso, sentään pian eskarilainen, joten tarvitsee omaa rauhaa. Näinköhän.. Taitaa enemmän ärsyttää se, kun kuopus tulee leikkeihin mukaan omine mielipiteineen vaikka ei olisi pyydettykään.

Julistetaulu Bloomingville *saatu

Aiempi ehkä tosiaan hieman kolkko huone sai lämpöä, sekä kaivattua kodintuntua uusilla kalusteilla. Jos Helmiltä kysytään mikä on kivoin asia leikkihuoneessa niin hän vastaa, että tuo kampauspöytä, se on hänen isomummin peruja, varmaan jostain 80-luvun puolelta. Henni puolestaan vastaa rakastavansa tuota uutta Bloomingvillen säilytysjakkaraa. Hän saa sinne kaikki tärkeimmät aarteet piiloon, eikä kaverit kuulemma hoksaa sen edes olevan säilytykseen käytettävä penkki.


Loppuun vinkkaan teille Minimen alesta. Siellä on suuri määrä tuotteita -20% ale hintaan. Tuo ale kestää sunnuntaihin 29.4 saakka. Kannattaa hyödyntää mikäli esimerkiksi jokin näistä tuotteista vaikutti kivoilta teidän lastenhuoneeseen <3 Ale tuotteet löytyvät https://www.minime.fi/ale.html  


LINKKEJÄ MUIHIN SISUSTUS/REMONTTI AIHEISIIN POSTAUKSIIN


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...