perjantai 28. huhtikuuta 2017

VÄLIKAUSI

Jälleen olisi aika laittaa toppahaalarit, pipot, tumput ja muut paksummat kerrastot varastoon. Se on jännä miten, joka ikinen kerta sitä pohtii kevään tullen mitä lapselle pitäisi laittaa päälle ulos lähtiessä, vaikka näitä välikausia on tullut elettyä jo useamman vuoden verran. Taas kerran selailin verkkokauppoja ihan hoomoilasena ja mietin mitkä vk-vaatteet olisivat parhaita tälle keväälle. Kriteerit oli samat mitkä aina ennenkin. Käytänöllisyys, istuvuus ja kankaan tulee olla mukava ja joustava lapsen päällä. Vaatteen pitäisi kestää märempiäkin säitä edes jotenkuten ja olla tietenkin lämmin. Sitten päästään siihen, että hankitaanko tytöille tällä kertaa takki+housut yhdistelmät vai haalarit. Kuopukselle ei tosin vielä edes vakavasti mietitty takkia, haalari automaattisesti on mukavampi ja Henni saa haalarin puettua itse paremmin päällensä. Helmi puolestaan on jo sen verran vanhempi, että tuota takki+housut yhdistelmää harkittiin. Päädyttiin kuitenkin haalareihin, sillä päiväkodissa ne on ehkä kätevimmät.


Selasin hetken aikaa useita verkkokauppoja mutta päädyin kuitenkin tilaamaan Pompilta. Turha näemmä edes pähkäillä mitään muuta, kun tuolta päädymme aina lopulta ostamaan ulkovaatteet. Toisaalta miksi lähteä kokeilemaan jotain uutta, kun tietää mikä on varmasti laadullisesti hyvä ja muutenkin omat kriteerit täyttävä merkki. Pompin puvuista tosiaan on sen verran kokemusta, että uskallan väittää niiden olevan kulutusta kestävät polvi ja peppu vahvikkeiden ansiosta, kangas hylkii loistavasti likaa ja fleecevuoren vuoksi puku on lämmin myös tuulisella säällä.



Asusteina meillä on Sohvila Design söpöt tupsupipot, Pietamolta pari rusettipipoa ja tuubihuivit. Ilmojen lämmetessä kaapista otetaan käyttöön myös Kiddown vaaleanpunaiset tupsulippikset.


*Mainitsen vielä, että kuvat on otettu museorautatiellä, jossa siis ei kulje junia!

10 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...