lauantai 8. huhtikuuta 2017

ESITTELYSSÄ KEITTIÖ


Olen nyt muutamia kodin esittely postauksia kirjoitellut. Tässä on esimerkiksi lastenhuoneen esittely ja tässä kurkkaus makuuhuoneeseen. Nyt seuraavaksi olisikin vuorossa keittiö, kun kerrankin muistin ottaa siitä kuvia imuroimisen jälkeen.

Tähän asuntoon, kun muutettiin niin keittiö oli (lastenhuoneen lisäksi) eniten remontin tarpeessa oleva huone. Edellinen omistaja oli selvästi mieltynyt siniseen väriin ja se näkyi oikeastaan koko asunnossa, eniten keittiössä. Ei mitenkään vähän vaan sillain lähes lattiasta kattoon tyylillä. Laittaisin tähän teille näytille muutamia kuvia tuosta entisestä ilmeestä mutta tähän hätään en niitä koneelta löytänyt ja ehkä ihan hyvä niin. Seinät ja katto maalattiin valkoiseksi, kaapit vaihdettiin valkoisiin, tasot päällystettiin Dc-fixillä ja keittiön toinen seinusta laatoitettiin uudestaan. Ainoat mitkä oikeastaan jäi entiselleen on tuo siniharmaa (?) puolipaneeli ja lattia. Totta puhuen itse haluaisin vaihtaa nekin. Puolipaneelin ottaisin kokonaan pois ja lattialle haluaisin harmaan laminaatin. Toisaalta ei nuo häiritse enää samalla tavalla, joten saavat olla sellaiset mitä ovat. Ehkä joskus pääsee miettimään näitä pintamateriaaleja ja värejä enemmän, kun muutetaan unelmakotiin, siis joskus hamassa tulevaisuudessa.


Keittiö on yksi omista lemppareistani meidän kodissa. Se ei ole kovin suuri mutta sinne mahtuu kaikki tarpeellinen, jopa kuuden hengen ruokailuryhmä ja kaksi lasta juoksemaan ympyrää. Sisustuksellisesti keittiö on aika pelkistetty ja seinät paljaat, kelloa ja lapsien askarteluja lukuunottamatta. Tuohon seinähyllyn viereen olen miettinyt jotain kivaa valkoviini aiheista taulua tai sitten jotain ruokaan liittyvää tekstiä, kuten bon appetit tai muuta vastaavaa. 

9 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä kiva keittiö! Tykkään kans tuollaisesta yksinkertaisen tyylikkäästä keittiöstä. :)

  VastaaPoista
 2. Näyttää toimivalta ja pelkistetyn kauniilta keittiöltä! :D

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana tuo paneeliseinä, mahtavaa ettette oo sille tehneet mitään :D muutenkin on tosi siistin ja käytännöllisen oloinen keittiö :)

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies tykkää siitä paljon, itse voisin laittaa vaihtoon 😅 Kiitos kommentistasi 😊

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...