tiistai 28. maaliskuuta 2017

MUKSUTREFFIT NAURUSAARESSA


Lauantaina pitkään odotettu päivä vihdoinkin koitti. Olimme 10 plussan äiti -blogin Matleenan ja Hutimeni blogin Jennin kanssa järjestäneet Kaksplus -verkostobloggaajille ja meidän lapsillemme treffipäivän. Tämä olikin ensimmäinen kerta, kun treffasimme ison porukalla kanssa niin, että lapset ovat myös mukana. Stressiä päivän järjestäminen aiheutti jokaisessa meissä. Oma turhautumiseni purkaantui kunnolla vasta Flamingon parkkihallissa. Ensin en saanut autoa parkkeerattua, en oikeastaan edes löytänyt oikeita parkkipaikkoja ja sen jälkeen en löytänyt uloskäyntiä ostoskeskuksen puolelle. Tuo tarkka silmäinen 4vee hihkaisi jossain vaiheessa "äiti kato, tuolta mennään!"


Treffit pidettiin yhteistyön merkeissä sisäleikkipuisto Naurusaaressa. Ennen treffejä pohdimme kerkiämmekö kahvikupillistakaan juomaan toistemme seurassa, kun täytyisi lasten perässä viilettää jokaisessa kiipeilytelineessä. Yllätyin kuitenkin iloisesti siitä, että Naurusaari on organisoitu siten ettei lapset pääse sieltä omin avuin pois. Tila on itsessään myös kompaktin kokoinen, joten lapsia pystyi seuraamaan vähän etäämmältäkin. Turvallisin mielin pystyin siis päästää molemmat tytöt omiin touhuihinsa, kun itse seurustelin muiden bloggareiden kanssa. Meille oli varattuna synttäritila, jonne oli katettuna juomisten lisäksi myös pientä naposteltavaa, mm. viinirypäleitä, nakkeja, kalapuikkoja, salaattia, vihannestikkuja, poppareita kuin myös karkkia. Tarjoilut riittivät koko päiväksi vaikka pikkuiset sormet kävivät napsimassa herkkuja aina välillä leikin lomassa.


Koska kyseessä oli muksutreffit niin yhteistyökumppanien goodie bagin tuotteet olivat enemmän lapsille tarkoitettuja. Kassissa oli kauneudenhoito tuotteita äideille, kiddown lippis, muovailtavaa saippuaa lapsille takaamaan hauskat kylpyhetket, muutama lelu, herkkuja, vauvatarvikkeita, sisustuskortteja ja paljon muuta. 


Vilskettä riitti, kun 24 aikuista ja tupla määrä lapsia viilettivät pomppulinnoissa, kiipeilutelineissä ja ryömivät putkissa. Päivästä jäi todella hyvä ja onnistunut fiilis! On ihanaa kuinka mukavia naisia meidän verkostobloggaajat ovatkaan

KIITOS YHTEISTYÖ KUMPPANEILLE

*Valokuvat ovat Matleenan käsialaa, itse unohdin tuon kuvaus puolen kokonaan.

1 kommentti:

  1. Kuulostaa kivalta treffiltä! :D Ja tuo on niin totta: välillä treffeillä tosiaankin unohtuu täysin jopa kuulumisten vaihtamiset!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...