perjantai 24. maaliskuuta 2017

KAASOJEN MEKOT

Viime lauantaina teimme kahden kaasoni kanssa reissun Tallinnaan, tarkoituksena löytää heille mekot häihin. Olimme katselleet aiemmin myös suomen verkkokauppojen antia mutta mikään ei oikein iskenyt. Sopivan väristä tai kaikkien mielestä nättiä mekkoa ei vaan tullut vastaan. Toki nyt vasta niitä mekkoja kevään edetessä alkaa tulla kauppoihin mutta ollaan kaasojen kanssa kaikki vähän "kaikki mulle nyt heti" -tyyppejä niin eihän me voitu odotella enää yhtään enempää.


Sovittiin kaasojen kanssa, että he kustantavat itse mekkonsa, annoin heille vain väritoiveen ja sen pohjalta he saavat valita itse mieluisensa mallin. En halunnut vaikuttaa kaasojen mekon valintaan tuota väritoivetta enempää, sillä toivon, että he ostavat itselleen sellaiset mekot jotka ovat juuri heidän näköisensä ja joita he voivat mahdollisesti käyttää vielä häiden jälkeenkin. Kaasoni ovat myös hyvin erikokoisia ja tyylisiä, joten senkin puolesta on mukavaa, että he itse pääsevät valitsemaan itselleen sen oikean mallisen ja mukavan tuntuisen mekon. Häiden yksi teemaväri on serenity blue mutta ajatus olisi, että jokaisella kaasolla on vähän eri sinisen sävyjä mekoissaan. Väritoiveena oli siis "serenity blue tai jotain sinne päin".


Eli suomesta, kun ei kivoja pukuja löytynyt päätimme katsoa Tallinnan valikoiman läpi. Olimme etukäteen vilkaissut Dresshousen valikoimaa ja valitsimme mielessämme pukuja, joita haluaisimme sovittaa. Kävikin niin, että ne unelma puvut mitä olimme netissä kuolanneet osoittautui itsemme päällä tätimäisiksi tai kuin suoraan jostain Disney prinsessa elokuvasta varastetuiksi, sillain huonolla tavalla. Kahden tunnin sovituksen jälkeen molemmat kaasoista kuitenkin löysivät lemppari mekkonsa ja täytyy sanoa, että paremmin he eivät olisi voineet valita! Aivan täydelliset mekot ja niin kantajiensa näköiset


Dresshouse on aivan Tallinnan keskustassa. Me kuljimme sinne pyörätaksilla (heh) satamasta, eikä matkaan tainnut mennä kuin max 15minuuttia, aivan varmasti kyllä vähemmän. Henkilökunta oli todella avuliaita, he mm toivat uusia mekkoja meille sovitukseen ja hakivat uusia kokoja, kun vain pyysimme. Mekot ovat upeita ja oikeasti edullisia. Yhden kaasoni maximekko kustansi 45euroa ja toisen pitsimekko oli muistaakseni 85euroa. Löysin itsellenikin mekon, noissa kuvissakin esiintyvä tummansininen ja se maksoi vain 49euroa. Edullisia verrattuna suomen hintoihin!

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...