keskiviikko 4. tammikuuta 2017

TÄNÄ VUONNA AION


Lupaan olla vähemmän kiireinen. Koskaan ei oikeasti ole niin kiire, ettenkö ehtisi pelata paria peliä muistipeliä tai rakentaa Legolinnaa lasten kanssa. Viime syksynä tuotin liian monta pettymystä lapsille kiireen vuoksi, joten siitä otan oppia tänä vuonna.

Arki on aika hektistä yleensä. Tytöillä on pitkiä päiväkoti päiviä, itse opiskelen koulussa kuin myös kotona ja mies tekee pitkiä ja rankkoja työviikkoja. Oman ajan ottaminen ei yleensä kuitenkaan ole hankalaa, kun taloudessa on kaksi vanhempaa mutta parisuhdeaika onkin eri juttu. Lupaan siis yrittää järjestää mahdollisuuksien mukaan kahdenkeskistä aikaa meille enemmän. Sanotaanko ettei meillä ole lapset liian usein hoidossa mutta tästä edespäin yritämme saada heidät kerran kuukaudessa edes pariksi tunniksi mummolaan, jotta pääsemme tekemään jotain keskenämme tai treffailemaan ystäviemme kanssa. Tietysti myös perheenkesken vietetty aika on tärkeää ja sekin on ollut aikalailla vähäistä viime aikoina, joten lisää myös lasten kanssa sellaista erikoisempaa puuhailua.

Tämä on tärkeä lupaus ja se onkin vain itselleni. Lupaan olla asettamatta itselleni liian suuria tavoitteita tai aikarajoja. En siis lupaa laihtua tiettyä kilomäärää tai kiinteytyä kuin taikaiskusta tiettyyn aikamääreeseen mennessä. Kaikki varmasti lutviutuu ajallaan.


Pyrin paremmaksi valokuvaajaksi. Koulunkin puolesta tietysti opin mutta aikomus olisi löytää se oma tyylini kuvaajana ja kehittää itseä siten paremmaksi.

Aion viettää mahdollisimman stressittömän ja rakkauden täyteisen vuoden niin perheen, ystävien kuin myös blogin suhteen. Lupaan nauttia vuodesta ja pienestä vatsanpohjassa kutkuttelevasta hääjännityksestä täysillä!

Oikein ihanaa uuttavuotta teille kaikille !

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...