torstai 14. tammikuuta 2016

Lastenhuoneen parvisänky

Helmi pitkään puhui, toivoi, haaveili ja kyseli saisiko hän isojen tyttöjen sängyn. Hetken aikaa mietimme tätä päätöstä ja sitä olisiko Helmi oikeasti edes valmis nukkumaan kerros- tai parvisängyssä. Olisiko se kuitenkin kompurointia, kuhmuja ja mustelmia. Lastenhuonekin on loppujen lopuksi aika ahdas, joten mitään tila syöppöä sinne ei olisi järkevää edes ottaa. Vertailimme monena iltana erilaisia sänky vaihtoehtoja ja tykästyimme kovasti Ikean Kura merkkiseen lasten parvisänkyyn. Sänky on käännettävä, joten se toimii normaali sänkynä kuin myös parvisänkynä. Eli siinä vaiheessa kun ylhäällä nukkuminen alkaa kyllästyttää voi sängyn kääntää ympäri, kuinka kätevää! Pari viikkoa sitten Jere teki Ikea reissun ja toi samalla sängyn kotiin. Sanomattakin varmasti selvää, että täällä oli yksi aivan täpinöissään oleva tyttö, joka ei malttanut millään odottaa sängyn kasaamista. Helmi kovasti suunnitteli jo yö-kaveri vierailuita ja kuinka hän ja kaikki kaverit nukkuisivat korkeuksissa kuin prinsessat. Jere hoiti sängyn kokoamisen, joten en osaa sanoa oliko se nimensä mukaisesti täyttä kuraa vai ihan helppo homma. Ainakin mitä oven takaa kuulin niin muutama kirosana pääsi sillontällön mutta sänky oli käyttö valmiina kuitenkin jo reilun tunnin päästä.


Itse tykkään sängystä kovasti eikä korkeuskaan päätä huimaa vaan on itseasiassa todella passeli! Pikku hiljaa olisi Hennin aika siirtyä isojen sänkyyn mutta on vielä iso kysymysmerkki, että meneekö Henni Helmin entiseen sänkyyn vai säästetäänkö tilaa ja laitetaan patja parvisängyn ala puolelle jolloin siitä tulisikin aika kiva kerrossänky.

14 kommenttia:

 1. KOnpa kiva sänky <3 Tuonne allehan saa aivan huippu majoja :D nimim. majanrakenteluexpertti ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh no juu niimpäs saisikin! Ei itsellä käynyt edes mielessä :D Me ollaan rakennettu majoja aina tuoleista ja lakanoista mutta tuossahan on ideaa ;)

   Poista
 2. Voi miten hieno ja samaa majaideaa olin ehdottelemassa kuin Napanen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin heti huomenna koittaa millainen maja saataisiin tuonne väsättyä! :)

   Poista
 3. Oi vau! Kiva sänky. Minä en uskaltaisi antaa meidän neljävuotiaan vielä nukkua kerrossängyssä. Mulla on jäänyt vähän traumoja kun hän tippui juuri kolme vuotta täyttäneenä ruotsinlaivan (ala)sängystä keskellä yötä kun siinä ei ollut laitaa.. :/ Mutta tuollainen sänky ei olisi niin korkealla, että minun tarvitsisi stressata.. Hmm.. pitää laittaa mietintämyssyyn :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietkö kun toi oli juurikin se asia mitä me pelättiin, tuleeko tyttö rytinällä alas tuolta. Tuntui vain olevan niin hartaasti toivottu juttu että päätettiin kokeilla ainakin ja hyvin on ainakin tähän mennessä sujunut. Tosin tuossa on todella korkeat laidat eikä sänky ole kovin korkeakaan :)

   Poista
 4. Toi on kiva sänky, katseltiin sitä aikoinaan meillekkin. :) Ja tuo kääntö mahdollisuus on kiva samoin kuin se että sinne alle tosiaan saa vaikka sisaruksen nukkumaan. :) Varmasti siellä asuu nyt iloinen tyttönen.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä paras mahdollinen ratkaisu ainakin meille :) Ulkonäöllisesti kuin myös kätevyydeltään loistava ! Kovasti kiinnostaisi laittaa Henni tuonne alle nukkumaan mutta toisaalta tuo Helmin vanha sänky on hyvä ja kaunis, vaikeaa!

   Poista
 5. Hei huippua, hyvä valinta. Mulle tuli ekana mieleen, et tonne alas sais sellasen ihanan pesän, mis vois sit pitää satuhetkiä. Paljon isoja tyynyjä ja vilttejä. Sellanen mis äitiki vois nukkuu tyttöjen kaa pikku päikkäreitä tai muuten vaan rentoutua <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään tuosta sängystä myös paljon! :) Ja hei onpas kiva idea,täytyykin miettiä jos jotain tuollaista siihen kehittelisi <3

   Poista
 6. Ihana sänky ja vielä ihanampaa, kun on huoneessa väriä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Ja kyllä lastenhuoneessa kuuluukin väriä olla. Sinne ei tämänkään äidin vaalea sisustus hulluus pääse jylläämään ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...