perjantai 29. tammikuuta 2016

Sisustushaaveita

Yleensä kevät on sitä aikaa, kun itseeni ja varmasti moneen muuhunkin iskee parantumaton sisustushulluus, mutta mulla se on nostanut päätänsä jo tammikuun aikana. Tuntuu että kotona lähes kaikki mahdollinen tarvitsee uudistusta, ainakin jossain määrin eikä auta asiaa, että sormet palavat halusta alkaa tekemään näitä muutoksia. Jere on jo täysin kyllästynyt näihin mun "haluun sitä,tuolta puuttuu toi ja tänne voisi keksiä jotain" höpinöihin joten tulinkin nyt kirjoittelemaan näistä teille, hih. Meillä olohuone on -mun mielestä- se isoin murheenkryyni ja sisustuksellisesti epäonnistunein huone. Tällä hetkellä meillä on olkkarissa sellainen ruskea normaalin kokoinen (ja parhaat päivänsä nähnyt) divaanisohva. Toinen mikä saa "karvat pystyyn" -efektin aikaiseksi on lattialla oleva vaalean beige hapsullinen matto. Niin tylsän ja elottoman näköistä siis. Niin ja olohuone on kaiken lisäksi itsessään jotenkin epäkäytännöllinen, arvatkaa kuinka vaikeaa on sisustaa kivan näköiseksi pitkulan mallista huonetta, niin ettei huone näyttäisi niin pitkulaiselta. Ainakin tuo nykyinen sohva saisi lähteä ja sen tilalle haluaisin reilusti isomman, ehkä jopa U - mallisen divaanisohvan tai sitten kaksi muhkeaa erillistä sohvaa. Sohvan täytyisi olla sellainen, joka houkuttelee pujahtamaan uumeniinsa. Ihana mutta kuitenkin ryhdikäs laiskanlinna ♡ Sohvan värinvalinta ei tuota ongelmia, haluamme jatkaa tummalla linjalla, kun lapset ovat vielä pieniä ja tahmatassujensa kanssa vipeltävät menemään. Jokin tummanharmaa ellei jopa aivan musta ratkaisu olisi siis aika kiva ja siihen yhdistettynä jokin mustavalkoinen kuviollinen matto.

Toinen isompi hankinta on sohvapöytä. Meillä ei siis tällä hetkellä ole sohvapöytää ollenkaan, koska sellaista joka kävisi meille molemmille ei ole tullut vastaan. Tässä asiassa meillä eroaa miehen kanssa pahasti mielipiteet, itse haluaisin jonkun kivan, raikkaan näköisen ja vaalean ratkaisun, esimerkiksi kun on niitä missä on pyökin väriset jalat ja vaalea kansi, arkkupöytä olisi aivan ihana tai sitten ihan vain jokin pyöreän mallinen tarjotinpöytä. Mitä sitten mies haluaa? Jotain tummaa ja miehistä. Ehkä me ei sitten vain osteta sitä pöytää niin vältytään ainakin parisuhderiidoilta. Näiden isojen hankintojen tekeminen on aina hankalaa, kun lopputuloksen täytyy miellyttää molempia osapuolia. Siinä olikin varmaan ne isoimmat jutut mitä on hankintalistalla, mutta kaikki muu pieni tilpehööri puoli kaipaisi myös uudistusta ihan keittiönpöydän tableteista lähtien. Haaveissa on vaikka mitä mutta saa nyt nähdä mitä näistä tulee toteutettua ja millä aikataululla. Aina saa kuitenkin haaveilla! Vaikka ulkona onkin pimeää ja märkää niin eikai mikään estä tekemästä kevään tuntua kotiin. Aion ainakin hakea muutamat tulppaani kimput tuomaan väriä meidän keittiöön.


14 kommenttia:

 1. Ihanaa sisustushaaveilua. <3 Minullakin iski joitain viikkoja sitten sisustushimo! Meidän olkkarissa tulee valkoisen lisäksi tänä keväänä luonnonvärejä.. Mutta toteutus on vielä haaveilutasolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustushimo on ihan hirvee tauti eikä vastalääkettä ole :D Luonnonvärit kuulostaa kyllä hyvältä! Mä haluaisin valkoista, mustaa ja beigeä jossain määrin :)

   Poista
 2. Nyt on kyllä tääläkin tuleva kevät saanut aikaan sisustusinspiraatioita! Mutta päässä vielä kaikki :D

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollut myös jo pitkään sisustus buumi päällä. Uusi sohva olis täällä myös hankinnassa ja Typyn huone kaipaa remppaamista jonka jälkeen pääsen sinne sisustamaan ♡♡

  Kivoja sisustusjuttuja tossa kuvassa. Itse voisin tykätä vähän saman tyyppisistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millaista lastenhuonetta meinasitte? Meillä tyttöjen huone oli ihan hirveä ja se saatiinkin rempattua mieleiseksi vihdoin ja viimein!

   Sisustaminen on kyllä sellainen asia ettei se tule valmiiksi koskaan,aina mieli muuttuu :D !

   Poista
  2. Mä haluaisin yhdelle seinälle jonkun tehostetapetin (ei kuitenkaan mitään liian "tyttömäistä") sitten säilytystilaa lelulle ja vaatteille, sekä uusi sänky. Tyttömäisyyttä huoneeseen haluaisin tuoda enemmän sisustustavaroilla (matot, verhot,tyynyt jne)

   Juu ei tää sisustus lopu koskaan..:D

   Poista
  3. Kuulostaa tosi kivoilta suunnitelmilta! Munkin täytyisi ostaa muutamia kivoja tyynyjä ja muita koristeita tuonne lastenhuoneeseen mutta kun mieli muuttuu koko ajan! :D

   Poista
 4. Täälläkään ei ole sohvapöytää. Koen että se olisi vaan koko ajan tiellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä me ollaan myös mietitty että olisi aika tilaa vievä hankinta. Mutta on tuossa jotenkin niin tyhjän näköistä ilman pöytää :D

   Poista
 5. Täällä kans sisustusbuugi :D paljon menee uusiks, taas.. oou :D Tota ikean mattoa mäkin oon kuolannut kauan! Pari viikko sit kävin ihastelemassa paikan päällä ja kai se ois kotiin roudattava <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä siinä on että hetken sitä ajattelee että "tää on hyvä" mutta seuraavassa hetkessä se onkin ihan huono :D Ja toi matto on kyllä niin ihana !! <3

   Poista
 6. No nyt puhut asiaa. Kevät hulluus saa aikaan sisustushulluuden. Kokoajan pitäisi jotain nurkkia tuunailla ja sisustaa uuteen ilmeeseen. Meille tuli uusi sohvapöytä pukinkontista. Olin kyseistä pöytää haaveillut pitkään, on se vaan ihana. Mun uutena haaveena on uusi vaaleampi sohva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee! Miljoona ideaa mielessä mutta onneksi on tuo mies joka vähän jarruttelee :D Millainen pöytä teillä sitten on? :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...