maanantai 9. marraskuuta 2015

ISI

Tyttöjen isi on hulvaton persoona, joka ei häpeä heittäytyä hölmöksi. Isi tekeytyy vaikka keskellä Prismaa ärjyväksi leijonaksi tai leikkipuistossa kiipeää puuhun imitoiden apinoita, mitä vain kunhan lapsilla on hymy huulilla. Isi rämpyttää kitaraa ja tanssii, isi myös keksii loruja lapsille tavallisista päivittäisistä askareista. Hampaidenpesu on huomattavasti kivempaa, kun riimitellään hammaspeikosta. Isiä karmii nukkumatti laulut mutta hän hyräilee niitä silti lapsille iltaisin, vaikka itse istuukin sängynreunalla niskakarvat pystyssä. Tyttöjen isi on taitava leegolinnojen rakentaja, piirtäjä, majanrakentaja, hevonen, pallonpelaaja ja skeittaaja mutta hän hallitsee myös perinteisemmät tyttöjen leikit teekutsuista - kampaajaleikkeihin.







Meidän isänpäivä oli täynnä menoa ja vilskettä! Helmi oli pakahtua onnesta, kun kuuli, että mentäisiin mummilaan yökylään. (Mummilassa asustaa 2 enoa ja 3 tätiä, joista kolme pienintä on samaa ikäluokkaa Helmin ja Hennin kanssa) Sillä sekunnilla lensi vaatteet nurkkaan, yökkäri sujahti päälle ja niiskuneiti napattiin kainaloon yökaveriksi. Henni ei yökyläilyistä vieläkään välitä, hän on vielä arkajalka luonteeltaan. Aamuyöstä nukuttiinkin kaikki samalla patjalla, Helmi kainalossa ja Henni rinnan päällä.
Itse sunnuntai alkoi lahjapapereiden rapinalla ja isänpäivä korttien jakamisella. Helmi oli askarrellut ihanan kortin joka esitti kauluspaitaa, koristeena siinä oli kravaatti, pari nappia ja taskukin vielä! Lahjaksi oltiin ostettu wokkipannu, veitsenteroitin ja suklaata. Onnea vielä Jerelle ja kaikille muille iseille

8 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...