perjantai 18. syyskuuta 2015

Touho touhulassa

Meillä oli eilen kerrassaan touhun täyteinen päivä! Pitkästä aikaa järjestettiin treffit elokuisten2014 ryhmän mammojen kanssa ja treffit pidettiin Hämeenlinnan Touhutalossa.
Aamulla yhdeksän aikaa vilkutettiin Helmille heipat päiväkodin porteilla ja me lähdettiin Hennin kanssa seikkailemaan kohti Hämeenlinnaa. Syksyn tulon huomaakin jo selkeästi, ilma oli harmaa, kostea ja ankea mutta puut sekä pensaat piristi punaisilla väreillään. Ajomatka meni mukavasti muumilauluja ja navigaattorin naisen ääntä kuunellen.
Touhutalossa ei meidän porukan lisäksi ollut kuin muutama lapsi, joten tilaa riitti temmeltää! Parin tunnin ajan meininki olikin kuin muurahaispesässä, joka puolella juoksenteli iloisia ja kikattelevia taaperoita






 

Huomasitteko muuten blogin uuden bannerin? Pitkään olen halunnut uutta, kuitenkaan noi kuvanmuokkausohjelmat ei ole itselle sitä ominta alaa, mutta Kaiken takana on äiti - blogin HanskiWithLove osasikin toteuttaa mun ideat! Kiitos
Tänään me lähdetään mökkeilemään, joten blogi saattaa hiljentyä viikonlopun ajaksi. Nyt alan pakkaamaan virveleitä sun muita mökki tarvikkeita ja teille toivotan oikein hyvää viikonloppua! :)

12 kommenttia:

  1. Hieno banneri, tykkään kovasti :) Teillä näyttäisi kuvien perusteella olleen hauska päivä Touhutalossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itsekin pidän siitä kovasti :) Hupia kyllä riitti eilen!

      Poista
  2. Ihana Henni taas kerran :) Teillä sitä kyllä touhuttavaa riittää, musta tuntuu, että me ei ehditä tyttöjen kanssa tehdä mitään ihmeellisempää päivän aikana :D Johtuu varmaan tästä kun on toinen vielä niin pikkuinen.

    Ja banneri on muuten hieno! Mun pitäis kanssa tehdä uus, että saatais Pätkiksestäkin kuva siihen, mutta en oo vielä kerinny väsämään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me pyritään puuhastelemaan paljon vapaa ajalla :) Teillä tietysti eri juttu kun on ihan pieni talossa! Mennään tosiaan yhdessä tässä lähiaikoina jonnekin kivaan paikkaan ♡

      Kiitos, mäkin niin tykkään tosta! Noniin nyt sitten vaan tekemään uutta banneria ;)

      Poista
    2. Mekin varmaan ehditään heti kun Pätkis on vähän isompi :D Joo mennään :)

      Poista
  3. Oi hauskoja kuvia :) ja ihana uus banneri <3

    VastaaPoista
  4. Tää on tosi kiva tää uus banneri :)

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva banneri! Munkin on pitänyt jo pitkään vaihtaa oma banneri. Siis miljoona vuotta. No jos mammalomalla sit sais aikaseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olin jo piiitkään suunnitellut vaihtavani mutta nyt sen sitten sain vaihdettua :) Mammalomalla sulla on sitten aikaa!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...