maanantai 27. huhtikuuta 2015

Voimistelurenkaat

Sain pari kuukautta takaperin sähköpostia Suomen voimistelutuote yritykseltä. He kyselivät olisinko kiinnostunut yhteistyöstä. Mielelläni! Näin sainkin kotiin testattavaksi heidän voimistelurenkaat.
Oltiin kaikki innoissaan näistä renkaista, nimittäin aina ei ole aikaa lähteä sinne salille, joten kotona tulee paljon treenailtua ja nämä voimistelurenkaat tuo koti treeneihin kivan lisä mausteen!

Iso plussa näissä renkaissa on niiden 100% kotimaisuus. Voimistelurenkaiden hihnat ovat myrkky vapaita ja värjäämättömiä, ei siis haittaa vaikka pieni ihminen päätyisikin niitä vähän maistelemaan keinumisen lomassa. Hihnoissa on pikalukko, jonka avulla säädät nopeasti ja kätevästi korkeutta 0-250cm välillä.


Jere näitä renkaita on nyt enemmän käyttänyt ja tehnyt niillä mm etunojapunnerruksia. Itse yritin myös punnertaa renkaiden avulla muttei lihakset ole vielä niin vahvat, että jaksaisin kannatella omaa painoani renkaiden varassa. Mutta mä oonkin roikkunut noissa renkaissa ja venytellyt lihaksia salin jälkeen :D
Täytyy etsiä youtubesta hyviä treeni ohjeita, joita voi sitten toteuttaa näiden renkaiden kanssa.


Helmi se vasta onkin mahdottoman innoissaan renkaista! Iltapäivät kuluu joutuisasti, kun Helmi hassuttelee, keinuu ja roikkuu renkaissa. Luulen, että nämä tulevat kovalle käytölle seuraavien kuukausien ajaksi.


www.voimistelurenkaat.fi

6 kommenttia:

 1. Oi ku kiva kun on ollut käyttöä. Hyvä et helmikin viihtyy noissa renkaissa :D Ootko muuten leikannut Helmin hiuksia? Katoin noita kuvia ja huomasin noissa kahessa viimeisessä et helmillä näyttää olevan lyhyemmät hiukset? Tai sitten ei? Voi olla er katoin väärin :D pitäkää hauskaa renkaiden kanssa ! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Jerry joku päivä kokeilemaan noita :) En mä Helmin hiuksia oo leikannut :D

   Poista
 2. Ai että tollaset on hyvät lapsillekin, kun oppivat kehonhallintaa ja kaikkea koordinaatioon liittyvää paljon paremmin kuin sohvaperunalapset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Meillä roikuttaisiin noissa vaikka jatkuvasti :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...