tiistai 14. huhtikuuta 2015

#Lapsistailaa

Blogit ja Instagramin on vallannut Ylen puoli seitsemän -ohjelman antama lapsistailaa haaste. Moni tähän on jo ryhtynyt joten nyt mäkin kannan korteni kekoon ja annoin Helmin stailata mut!

Kysyin Helmiltä haluaisiko hän valita äidille vaatteet tänään ja vastaus oli pitkä innostunut "juuu uuu" Helmi kävi hakemassa ripeästi prinsessa tuolin vaatekaapin eteen ja rupesi penkomaan. Luulin, että saisin päälleni jonkun värikkään hirvityksen tai vaihtoehtoisesti turkoosin pitsimekon ja verkkarit mutta Helmi valitsikin yllättävän hyvin vaatteet.

Ensimmäiseksi Helmi nappasi housu pinosta mustat housut joita pidän normaalistikin aika usein. Housujen kaveriksi sain pinkin neuleen. Kysyin Helmiltä saisiko äiti vielä jonkun topin? Vastaus tokaistiin kulmat kurtussa ja se oli ei. Salaa kuitenkin laitoin valkoisen topin tuonne alle, kun tuo neule kutiaa muuten ihoa vasten inhottavasti.
Kysyin myös Helmiltä saisiko äiti jotain koruja? Aikansa Helmi niitä katseli mutta äiti ei saanut ainuttakaan, kun taas itselleen Helmi olisi laittanut vaikka kaikki.


6 kommenttia:

 1. Oi, aivan ihania kuvia teistä :) Ja kerrassaan upea stailaus! Pisteet Helmille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♡ Taustalla komeilee vatupassi ja muutto pussukoita joita ei olla saatu vielä paikoilleen :D

   Poista
  2. No helmillähän on hyvä tyylimaku :D Sen täytyis mennä ammatikseen joskus johonkin vaate liikkeeseen jne. :D

   Poista
  3. Jaahas :D jos et nyt rupeis Jessica vielä miettimään Helmin tulevaa ammattia :'D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...