maanantai 29. joulukuuta 2014

Tyttöjen joululahjat

Joka blogista saa lukea näitä 'meidän joulu' postauksia joten itse jätän sen tällä kertaa väliin ja hyppään samantien lahja esittelyyn. Ollaankin oltu nähtävästi koko porukka todella kiltisti koko vuosi nimittäin lahjoja tuli hurja määrä! Ehkä jopa liikaakin, Helmi ei jossain vaiheessa enään jaksanut avata uusia lahjoja vaan halusi leikkiä saamillaan leluilla. 

Jaan tämän lahja esittelyn kahteen eri osaan meinaan ei näitä jaksaisi muuten plärätä läpi. Ensin on vuorossa tyttöjen saamat lahjat ja seuraavaksi mun saamat jos haluatte ne nähdä.

Helmin paketeista paljastui....
Muumi aiheiset pussilakanat, melkein Helmin korkuinen niiskuneiti ja virtahepo joka on myös kuulemma muumi
Pehmeitä paketteja tuli monta ja niissä oli; pikku Myy tunika, yökkäri, 2 t-paitaa, villapaita, pari pitkähihaista, pikkareita ja sukkahousuja
Helmi avasi paketeista myös prinsessa liidut ja planes piirtotaulun

Helmi on touhukas kokkaaja mutta aterimet sun muut on aiemmin puttuneet leikeistä, vaan ei puutu enää! Viime yönä kuulin kolinaa Helmin huoneesta ja mietin mitä kummaa kun tyttö on kuitenkin nukkunut jo useemman tunnin. Kävin katsomassa niin siellä oli muumit laitettu riviin ja Helmi kokkaili niille ruokaa. Kovasti Helmi yritti selittää mulle että "muumi ssyö" "rruokaa" 

Muumit ei ota loppuakseen ja siitähän Helmi tykkää! Paketeista paljastui muumilehti, cd ja kaksinkappalein muumi äänisatukirjoja

Paljon kirjoja

Meillä alkaa olla muumi leffojen keräys jo loppusuoralla! Autot elokuva on ihan kivaa vaihtelua noille muumeille

Lisää sängyn täytettä eli unikavereita Mahtuukohan Helmi enään itse pian sänkyynsä :D

Angry birds pehmo löytyi paketin sisuksista kuten myös leegoja, nallepuh palapeli ja koru askartelu pakkaus
Helmin vauhti oli niin päätä huimaava etten saanut yhtäkään selvää kuvaa. Mutta kuten tästä voi päätellä niin Helmi sai muovisen keinuhepan lahjaksi. Pikku hiljaa meille alkaa rakentumaan lastenhuoneeseen joku pieni muotoinen huvipuisto kun löytyy keinuheppaa, liukumäkeä, iso piano matto ja monta laatikollista leluja..

Tämä nuppipeli on ihan loistava! Helmi on siis aiemminkin pelannut tällä ja huomasin että tää kuuluu yhtiin niistä harvoista asioista joihin Helmi jaksaa oikeasti keskittyä pidemmäksi aikaa. Nyt meiltä löytyy tämä kotoakin, kiitosta vaan joulupukille

Tässä onkin jo huima määrä lahjoja mutta silti Helmi sai niitä vielä lisää. 
mm. muumi lautasen, mukin sekä lusikan, perhosen mallisen tyynyn, muumi tietokoneen jossa on erilaisia pelejä, muumi aiheisia saippuoita ja kylpyvaahdon sekä puhuvan my little ponin!


Hennin paketeista paljastui...
Nalle Puh aiheiset pussilakanat, vaaleanpunainen huopa, toukka lelu ja tollainen pikku telkkari josta kuuluu musiikkia ja tuo ruudussa oleva kuva liikkuu

Paljon uusia pipoja, tossuja ja tumppuja! Osa noista on myös Helmin saamia lahjoja

Henni sai myös 2 pukua, 2 yökkäriä, pari bodia, t-paidan ja sukkia

Paketeista myös paljastui valokuvakehykset johon voi painaa myös jalan tai kädenjäljen, soiva possu lelu ja pupu lelu joka pitää myös itsekseen ääntä ikävä kyllä usein öisin..

Adidaksen lenkkarit ja ruokalappu Toi ruokalappu onkin tullut nyt käyttöön kun eilen aloitettiin soseet Hennille!

Henni tykkää tästä lelusta ihan hirveesti! Leijona alusta rapisee kivasti ja tossa on noin monta lelua heti käden ulottuvilla!


Mitäs tykkäsitte tyttöjen lahjoista? Ja kiinnostaisiko teitä nähdä mitä joululahjoja mä sain?

11 kommenttia:

  1. Tytöt on saanut paljon ihania lahjoja :) Täytythän muumeille kokkailla yölläkin jos nälkä sattuu yllättämään :'D Mä haluan nähdä sunkin lahjat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saivat kyllä ihan hirveesti kaikkia kivoja lahjoja :) No joo mulla on vaan ollut jotenkin sellanen käsitys tähän asti että öisin nukutaan eikä leikitä :D Kiva kuulla, no täytyy jossaki vaiheessa laittaa niitä tänne kun kerkiän!

      Poista
    2. Eveki heräilee yöllä leikkimää tollasella hiirellä josta vedetään ni kuuluu musiikkia :D ihanaa herätä siihen öisin :D

      Poista
    3. Mikähän siinä on että yöllä pitää herätä leikkimään :D Helmi tosin ei ennen ole herännyt yöllä leikkimään mutta tais olla niin mieleisiä lahjoja ettei malta olla leikimmättä niillä :D

      Poista
  2. Upeita lahjoja!! Huippu tuo keinukuva =DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helmi tykkää tosta keinuhepasta ihan hulluna! :D

      Poista
  3. Ihan mielettömän kivoja lahjoja neidit saaneet!! Ja kiinnostaisi kyllä äitinkin lahjat nähä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sai juu, kyllä tytöt tykkää! No täytyy tänne laittaa sitten munkin lahjat :)

      Poista
  4. Voi vitsit miten paljon lahjoja :) tytöt on todellakin ollu kilttejä! Ja tottakai kiinnostaa mitä sä sait ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lahjoja oli ihan huima määrä! Jee kiva kuulla :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...