maanantai 1. joulukuuta 2014

Kirje Joulupukille

Helmin kanssa kirjoitettiin joulupukille kirje johon laitettiin tytön lahjatoiveita. Äiti tietysti auttoi ja lisäili mukaan juttuja jotka ovat tarpeellisia.


Kirje jätettiin keittiön pöydälle pipareiden ja maidon kera odottamaan tonttua joka tulisi sen yöllä hakemaan ja veisi sen pukille.
Aamulla Helmi oli ihmeissään kun piparit oli kadonnut lautaselta, vain murut oli jäljellä. Kirjekin oli lähtenyt matkaan!



Tälläisiä juttuja Helmillä olisi toivelistalla

Muumeja meiltä löytyy jo varmaan kaikki mutta niitä olisi saatava lisää. Eihän nyt mistään leikeistä tule mitään ellei ole kolmea samaa muumi peikkoa! Helmi osasi kertoa että hän haluaa 'pöö-muumin' eli mörön. Enpä tiedä olisiko siitä enemmän haittaa kuin hyötyä.. 
Uusi pulkka olisi ostoslistalla, vanha on nimittäin vauva pulkka joten mimmi matkustaa jalat yli reunojen. Netflixissä ei ole muumeja, sen sijaan ollaan katsottu my little poneja ja ne nyt kiinnostaa ainakin sen verran että Helmi osasi kertoa haluavansa ponin.
Säkituolit aiotaan ostaa molemmille tytöille. Mummilassa tälläinen on ja Helmi siitä niin tykkää! Jospa peppu pysyisi penkissä kun on ihan oma tuoli niin ei tarvitse tv tasolla roikkua ja katsella ohjelmia. Oli se lahja kuin lahja niin se on ihan huippu kunhan sitä koristaa joku muumi hahmo, oli se sitten pehmolelu tai hammastahna tuubi niin tyttö on yhtä hymyä!

Joko teiltä on lähtenyt kirjeet pukille?

8 kommenttia:

  1. Mitähän meidän kirjeessä lukisi.. :D "Ttätäätätätää tääääJJÄÄ!!!" Ota siitä sitten selvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah, siinäpäs oliskin miettimistä et mitä nyt tarkotetaan :D

      Poista
  2. Aaaaaaw! Ihana idea, että tonttu tulee viemään kirjeen ;')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiän lapsuudessa aina tonttu tuli hakemaan kirjeen :D Perinnettä siis jatketaan...

      Poista
  3. Ihania toiveita Helmillä :) me tehdään tällähetkellä pojan huoneeseen remonttia ja ton säkkituolin nähdessä tuli sellanen fiilis et se vois olla kiva, tosin erivärisenä:) p.s käy osallistumassa arvontaan mun blogissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi säkkituoli on ainakin meillä kovassa huudossa! Jyskistä me ne ostettiin ja ei tainnut olla muita värejä kuin pinkki ja vihreä.. Joululahjaksi me noi säkkituolit ostettiin tytöille mut otettiin ne heti käyttöön, ei niitä raaskinut poiskaan enään ottaa kun Helmi ne näki ja ihastui :D Juu tuun kurkkimaan!

      Poista
  4. Prkeles jos nyt ei toimita😈❗
    joulupukki tässä lueskellut kirjeitänne ja tontut kerto että kilttejä lapsia olette kaikki olleet😊.pajasta kuulunut semmosta kolinaa jotta joku "hooveri" on tekeillä..täkit pöllyää kun tontut tyynysotaa alkoivat,ja joku täällä hyvälle tuoksuu eikä Se ole piparit ja puuro..muumi toiveet on kuulunut tänne korvatunturille asti,moni mukula niistä pitää ja urakalla täällä niitä tehtaillaankin❗ja helmille kiitokset pipareista,vaikka tonttu ne matkalla ahmikin😋.nyt malttia vielä,kohta aatto ja nähdään.olkaahan kiltisti 🎅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, no nyt toimii! :D Jeee me siis saadaan imuri! Ehkäpä mä innostun imuroimaan vähän useemmin kun on parempi imppa kun toi nykynen.. Helmi nyt ainakin on ihan fiiliksissä lahjoista, kuhan on vaan muumi :D Tänäänkin haettiin postista paketti ja sieltä paljastu muumi sukat niin niistä se jakso höpöttää koko illan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...