lauantai 6. lokakuuta 2018

10 FAKTAA MINUSTA


Ajattelin, että te seuraajat ette tunne mua ehkä ihan hireän hyvin kuitenkaan niin miten olisi tällainen fakta postaus tähän väliin? Mietin jos raotettaisiin verhoa vähän enemmän ja paljastettaisiin sellaisia faktoja joita ei kovin moni tuntematon oikeasti ehkä tiedä.

1. Omaan pahan tavan narskutella hampaita. Teen sitä lähes koko ajan, oikeasti. Stressaantuneena, innostuneena, tylsyyksissäni ja oikeastaan lähestulkoon koko ajan puren takahampaita yhteen. Kärsin usein päänsärystä ja uskon tämän narskuttelun olevan iso syy näihin särkyihin.  

2. Olen klaustrofobinen persoona, joten käyn mm ovi auki vessassa aina.

3. Käytän mieheni vaatteita aina kotona. Ovesta ulos asuessa puen jokseenkin fiinit ja sopivat vaatteet mutta kotiin tullessa riisun aina alusvaatteisilleni ja käyn miehen vaatekaapilla.


4. Olen Pepsi fani, syrjin Coca-Colaa. Varsinkin sokerittomia versioita.

5. En muista pojan nimeä kenelle menetin neitsyyteni vajaa viisitoista vuotiaana.

6. Olen hellä mutta ankara kasvattaja. 


7. Sairastan keskivaikeata ahdistuneisuushäiriötä. Aloitin keväällä psykiatrilla käynnin ahdistuneisuuden ja masentuneisuuden tunteiden takia. Olo on paljon parempi terapian ja mielialalääkkeiden vuoksi.

8. Kärsin kroonisista levottomista jaloista. Näistä olen kärsinyt aina mutta mielialalääkkeiden aloittamisen jälkeen nämä ovat muuttuneet potenssiin 100. Kaveri vinkkasi kompressiosukista ja ne ovat auttaneet yllättävän hyvin.

9. Pidän varpaita erittäin vastenmielisenä, kutsun niitä yleensä ulokkeiksi sillä ne vaan ovat niiiiiiin ällöttäviä. Lasten varpaat menee vielä siinä ja siinä mutta saan kylmiäväreitä jos miehen varpaat koskettavat minuun peiton alla. 

10. Normaali ruumiinlämpöni on 35,9 eli mikäli olen 38 asteen kuumeessa niin se on jo korkea. Alan hallusinoimaan herkästi. Viimeksi kuumeessa (41 astetta) kuvittelin kylppärin olevan täynnä hämmähäkin verkkoa. 


Haastan teidät vastaamaan kymmeneen erikoiseen faktaan teistä! Voit vastata tähän alle kommentin muodossa tai luoda oman postauksen tästä aiheesta <3 Olisi kiva lukea ne teidän erikoisemmat :)

2 kommenttia:

  1. Hei nämä oli kivoja! Rakastan miettiä tällaisia itsekin. Viime synttärinä kirjoitin yhtä monta faktaa itsestäni kuin oli vuosirenkaita kertynyt.

    Pepsi-fani täällä myös! Ja mulla kanssa normilämpö on 35,7 ja mies ei ymmärrä miks 37,5 on jo sellanen kuume, että pyörryttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi, onpa hauska idea tuo että keksii yhtä monta faktaa kuin on vuosiakin! :)

      Noniin monta samaa löytyi :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...