maanantai 9. huhtikuuta 2018

LEIKKIHUONEEN REMONTTI - ENNEN JA JÄLKEEN KUVAT


Tuntuu kuin vasta hetki sitten olisin esitellyt teille meidän vanhan asunnon lastenhuoneen. Kävin kurkkaamassa niin onhan siitä jo vuosi takaperin. Tämän uuden asunnon positiiviset puolet on tietysti se, kun saamme tehdä kaiken lattiasta kattoon oman mielen mukaan. Pakko kyllä myöntää, että välillä se tuntuu jopa hieman huonolta puolelta, sillä materiaalien valitseminen ja päätöksien teko väreistä sun muista on hirveän hankalaa, kun valinnan varaa on pilvinpimein.


Aiempi lastenhuone oli värikäs ja leikkisä, tykättiin siitä todella paljon mutta ajateltiin tehdä pinnoista tällä kertaa hillittyjä. Viimeksi, kun nimenomaan sanoin etten missään nimessä tahtoisi liian vaaleaa tai pelkistettyä yleisilmettä varsinkaan, kun kyse on lastenhuoneesta. Ajatuksena meillä tällä kertaa kuitenkin oli ettei meidän tarvitse parin vuoden päästä, kun tytöt muuttavat mahdollisesti omiin huoneisiinsa, alkaa uudestaan maalaamaan tai tapetoimaan liian "lapsellisia" juttuja piiloon. Yritettiin tehdä siis aikaa kestävä lopputulos. 


Yläkerrassa kaikkialla oli tuollainen punainen muovimatto, se sai lähtöpassit välittömästi. Laminaatin väriä en kuollaksenikaan muista mutta tuollainen ihana viileän harmaa se on. Seinät kitattiin, hyvän lopputuloksen saamiseen meni niin paljon aikaa ja vaivaa, että päätettiin ettei tehdä tuota hommaa enää ikinä, heh. Kolme neljästä seinästä maalattiin maalarin valkoisella ja toisesta suuresta seinästä tehtiin tehosteseinä, jossa on värinä Tikkurilan Tutu. Tuo on niin hempeän vaaleanpunainen, että voisi erehtyä luulemaan valkoiseksi ellei olisi vasten noita muita valkoisia seiniä. 


Tässä tosiaan nyt lähinnä ennen-jälkeen kuvia lasten leikkihuoneen remontista. Sisustus puuhat ovat aivan totaalisen kesken, mutta kun kerkeän paneutumaan siihen enemmän niin tulen esittelemään teille tätä huonetta uudestaan :)

4 kommenttia:

 1. Ihana 😍 onko nää lastenhuoneet samankokoiset vai onko tää isompi? 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ehkä ihan himpun verran isompi. Aika samankokoiset kuitenkin :)

   Poista
 2. Mistä kaupasta on toi leluille tarkoitettu korihylly?

  terv. Hanna

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...