tiistai 19. heinäkuuta 2016

By Pinja imetyskoru + alennuskoodi

Moni ellei jopa jokainen on todennäköisesti törmännyt näihin kauniisiin By Pinja imetyskoruihin. Itse bongasin nämä alkuvuodesta ja ihastuin. Kuin harakka katselin tasaisinväliajoin Pinjan nettisivuilta koruja mutta jätin kerta toisensa jälkeen tilaamatta, eihän mulla ole edes imeväisikäistä lasta, en tarvitse siis koruakaan. Koru kuitenkin kutitteli mielessä ja totesin, että kyllä sellainen nyt olisi saatava.


By Pinja on kotimainen silikonisia koruja valmistava yhden äidin ja pienen pojan yritys. Korumme on valmistettu BPA-vapaista silikoni-helmistä, kestävästä satiininarusta sekä lukosta, joka napsahtaa auki liian lujaa vetäessä.

Korujen idea on antaa pikkukäsille turvallista näperreltävää imetyksen, sylittelyn ja kantamisen ajaksi, jolloin äiti välttyy nipistelyltä ja hiuksista kiskomiselta. Korut sopivat myös pureskeltavaksi hampaiden tehdessä tuloaan. Älä kuitenkaan koskaan jätä lastasi valvomatta yksin korun kanssa, äläkä anna rikkinäistä korua lapselle!


Vaikka korujen idea on antaa lapselle muuta näperrettävää imetyksen aikana kuin äidin hiukset tai helpottamaan puhkeavien hampaiden kutinaa niin siitä huolimatta koru on mielestäni paljon monikäyttöisempi. Korut ovat näyttävän näköisiä ja mielestäni niitä voi huoletta pitää asusteena vaikka ei imettäisikään. Olinkin innoissani, kun sain valita yhteistyön merkeissä By Pinjan valikoimasta yhden korun itselleni ja yhden lapsilleni yhteiseksi. Valinta oli hirveän vaikea sillä valikoimassa on monia väri vaihtoehtoja, jotka miellyttää omaa silmää. Lopulta valitsin ihanat grey pastels korut meille samistelu koruiksi ♡ Korut ovat olleet kovassa käytössä niin äidillä kuin tytöilläkin. Tekisi mieli tilata vielä uutuutena tulleet statement korut ainakin mustan ja turkoosin väreissä. 


Pinja antoi alennuskoodin, jolla saatte -10% alennuksen tilauksestanne, kun kirjoitatte koodin kädenjälkiä. Koodi on voimassa perjantaihin 22.heinäkuuta saakka.


*Yhteistyössä By Pinja


12 kommenttia:

 1. Nämä ovat kyllä todella kauniita koruja! <3

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykkään. Miellyttävät silmää. Jotenkin tosi moderni-LOOK. Ja ihanasti eri värivaihtoehtoja! Upeita kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo niimpä! Näitä tekisi mieli ostaa jokaiseen asuun sopivaksi :D Kiitos ♡

   Poista
 3. Onko tietoa missä helmet valmistetaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmet valmistetaan Kiinassa mutta Pinja saa ne jälleenmyyjältään Kanadasta :)

   Poista
 4. Voi miten ihana yhteiskuva teistä! <3 Kivalta näyttää myös korut :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...