keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Päiväkotia ja kevätjuhlaa

Eilen käytiin mun pikkusisarusten päiväkodin kevätjuhlassa. Aiheena oli sirkus ja se näkyikin hienosti kaikissa koristeissa. Päiväkodin henkilökuntakin oli panostanut selvästi asuihinsa!
Siellä oli myös katseltavana eri päiväkoti ryhmien sirkus aiheisia esityksiä, oli leijonan kesyttäjää, miimikkoja, trapetsi kävelijöitä, jonglööri, pari taikuria ja muita hienoja rooleja.
Helmi viihtyi hirveän hyvin, jokaista esitystä katsottiin suu auki silmät pyöreinä ja taputettiin isosti, kun lapset lopuksi kumarsivat.

Ohjelmien jälkeen jaettiin lapsille tikku-ilmapalloja, popcornia, hattaraa ja mehua. Pihalle oltiin keksitty lapsille myös pelejä ja leikkejä virikkeeksi. Oli siellä myös pahvista tehty kuvaus taulu jonka taakse lapsi meni ja laittoi päänsä reiästä läpi ja näin vanhemmat saivat ottaa lapsistaan kuvia norsuna,-leijonana,-pupuna,-pellenä tai voimamiehenä. Hauskaa!

Ulkona touhusin Helmin kanssa, kunnes yksi tirehtööri asuinen päiväkodin täti nykäisi hihasta ja kysyi olenko Helmin äiti. Siihen hämästyneenä totesin, että kyllä.
Nainen kertoi, että Helmille olisi vapaa paikka tarjolla päiväkodissa jo kesäkuusta alkaen! Aivan uskomattoman hienoa! Hieman harmittaa, että kesäkuu menee hoidossa mutta Jerelläkin alkaa lomat vasta heinäkuun puolella ja onhan se nyt hienoa, että Helmi pääsee ensin totuttelemaan kuukauden ajaksi päiväkotiin ja syksyllä sitten palaa tavallaan tuttuun paikkaan missä on tutut hoitajat ja lapset.
Hieman sydäntä raastaa ajatus, ettei Helmi olisikaan kotona mun ja Hennin kanssa mutta olen nyt vihdoin ja viimein kuunellut neuvolan neuvoja tuosta päiväkodista ja uskon, että se on oikea ratkaisu. Joten innolla ja haikeudella nyt odotellaan milloin postilaatikkoon tipahtaa päiväkodin lähettämät lappuset!


5 kommenttia:

 1. Kuulostipa hauskan erilaisilta kevätjuhlilta! :) Meillä myös ensi viikolla edessä pojan päiväkodin kevätjuhlat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyin itsekin siitä miten hauskasti ne oli toteutettu :D
   Oi kun kivaa!

   Poista
 2. Juu tuolla sirkuksessa oli munkin mielestä kivaa! :D Ja hyvä ku Hemppakin pääsee tarhaan. Kuvittele et pian Se menee jo kouluun. Ja siitä jonnekkin jne. Lapset kasvaa niin nopeesti. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiähän se aika menee. Muistan vielä kuinka itse olin ylä-asteella ja vein sua aina puistoon leikkimään mutta nyt ootkin jo niin 'vanha' että ens syksynä sä meet ylä-asteelle!

   Poista
  2. Niinpä :D mäkin muistan ku veit mua puistoihin jne. Nii'i äkkiä Se aika menee

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...