tiistai 27. tammikuuta 2015

Asioita minusta


Sain jokusen viikko takaperin kommentin jossa kysyttiin voisinko tehdä asioita minusta postauksen ja tätä rupesin nyt sitten tekemään. On jotenkin vaikea lähteä kertomaan itsestään mitään, varsinkaan mitään sellaista mitä ette suurin osa varmaan jo tietäisi. Mutta yritetään!


1. Koko nimeni on Nea Krista Camilla. Olen syntynyt -93 eli täytän loppuvuodesta 22.

2. Sain ensimmäisen lapseni kun olin 18, toisen kun olin 20. On hassua että Helmi on tuntenut mut 18, 19, 20 ja 21 vuotiaana vaikka onkin itse vasta 2-vuotias! Helmi on syntynyt elokuussa ja mä olen lokakuussa joten siksi tämä on mahdollista.

3. Tässä tähän kysymykseen vastaus joka tuntuu kiinnostavan monia, eli olen tarkalleen 157.3cm pitkä, painan 52kg ja hiustenväri on ruskea. Silmien väri on sininen mutta sen sinisyys riippuu vuodenajasta, talvella tummemmat kesällä vaaleammat. Hassut silmät.

4. Lokakuu on syntymäkuukauteni joten olen horoskoopiltani skorpiooni. Ja kieltämättä skorpioonin luonnekuvahdinta pätee muhun melkein yhtä hyvin kuin nyrkki sopii silmään.

5. En osaa lausua sanaa mangusti. Lausun sen kutakuinkin näin; mangnusti. Ei vaan kieli taivu oikein vaikka kuinka yrittäisi.

6.Inhoan vaalean/hempeän keltaista väriä lastenvaatteissa. Jotenkin siitä tulee mieleen vauvan puklu tai vauvan kakka. Raikas keltainen on sitten taas eri juttu!


7. Mulla on outo taito (jos sitä siksi voi edes kutsua) osaan tsuumata pupilleja pienemmäksi ja suuremmaksi :D

8. En ole koskaan päässyt matkustamaan minnekkään pitkälle saatika minnekkään lämpimään maahan. Ainostaan Ruotsissa, Virossa, Tanskassa ja Puolassa on tullut käytyä.

9. Olen nirso. Haluaisin tykätä kaikista ruuista mutta niitä on ikävä kyllä liian monta sellaista jotka nostattaa karvat pystyyn pelkästä ajatuksestakin. Pyrin kuitenkin maistamaan aina kaikkea, ennakkoluuloista huolimatta. Näitä inhokki ruoka-aineita ovat mm; keitetyt herneet (tuoreista tykkään!) , tuore mango, pavut, papaija, useita leivänpäällis kinkkuja en syö, home juusto ja kaikki vahvat juustot ylipäätään, lohi ja kalapuikot on ihan ok mutta kaikki muut kalat on hyihyi, lihasuikaleet, sitkeä liha, oliviit, simpukat, katkaravut, rapu, - tähän kuuluu kaikki meren elävät. Ehkä hyppään vaan seuraavaan kohtaan koska tämä lista taitaa olla aikalailla loputon.

10. En ole kovin järjestelmällinen ihminen. Kotona vallitsee hallittu kaaos mikä tarkoittaa sitä että vaatteita löytyy tuolin nojalta, hiusharja,-kosmetiikkaa,-laskuja ja muuta tilpehööriä pöydiltä. Joka huoneeseen laitan aina valot päälle mutta koskaan en niitä muista sammuttaa ja mies kulkeekin kiroillen perässä ja sammuttelee niitä. Mutta kun rupean siivoamaan niin jynssään jokaisen nurkan tiptop puhtaaksi! Pesen jopa hammasharjalla pesukoneen saumoja.. Pitäisi löytää se kuuluisa kultainen keskitie.

11. Lempivärini sisustuksessa on valkoinen, harmaa, ruskea ja punainen.

12.Koskaan elämäni aikana en ole saanut ainuttakaan murtumaa saatika luuta olisi poikennut. En ole koskaan myöskään ollut leikkauksessa enkä nukutuksessa. *koputtaa puuta*


13. Vaikka uskon hartaasti että meidän lapsiluku on tässä niin silti salaa toivon että tulisin raskaaksi ja saataisiin poika. Tämä vain siksi että meillä olisi nimi pojalle valmiina (no olisi tytöllekin...) ja se nimi olisi Jeemi. Olisi kurjaa jos noin erikoinen ja ihana nimi jäisi käyttämättä.

14. En lue kirjoja. Sanotaan näin että lukisin varmasti jos kohdalle sattuisi joku hyvä. Usein vain käy niin että luen pari sivua ja huomaan muutaman tunnin päästä että olin nukahtanut.

15. Rakastan jäätelöä ja pystynkin syömään sitä uskomattomia määriä! Joskus ostan itselleni illaksi litran paketin, laitan sen taikinakulhoon, siihen vähän jäde kastiketta päälle ja syön sen alta aikayksikön eikä tee edes tiukkaa.

16. Toivoisin että pääsen naimisiin ennenkuin täytän 25 vuotta. En kuitenkaan tahtoisi aivan vielä häitä.

17. Olen välillä liian periksiantamaton. Joistain asioista on liian vaikea joustaa sitten edes himpun vertaa.

18. Inhoan aamuja! Ennen olisin sanonut vihaan mutta olen kehittynyt tässä. Viime viikolla, kun olimme äitini luona vierailemassa ja isäpuoli herätti mut avaamalla oven ja samalla sopersi jotain ärsyttävällä äänensävyllä, olisi tehnyt mieli tunkea likainen sukka hänen kurkkuun näin nätisti sanottuna. Puoli päivää oli tuon jälkeen pilalla.


19. Rakastan unisieppareita ja tosissani uskon niiden voimaan :D Kärsin ennen hirveistä painajaisista mutta sen jälkeen kun omistin noita sieppareita niin painajaiset ovat pysyneet poissa. Tiedä sitten onko tämä joku alitajuntainen temppu vai toimiiko noi oikeasti. Sama se kun nukun hyvin!

20. Teini vuosina kävin sydänfilmeissä ja sieltä löytyi rytmihäiriötä. Välillä saan kummaksuvia katseita kun lääkärit ei saa lukemia verenpainemittariin alhaisen verenpaineen takia. Kävin pari kuukautta sitten lääkärissä ajokorttia varten ja lääkäri huolestui hiljaisesta sykkeestä. Sydän ei lyö kevyessä rasituksessakaan kovin tiheästi mutta kovassa rasituksessa tuntuu kuin se tulisi kurkusta ulos ja samalla lyöntejä tuntuu jäävän välistä. Kuulostaa hirveältä mutta tottapuhuen tästä ei ole koskaan mitään haittaa mulle ollut, ainakaan vielä.

21. Teen listoja kaikesta, siis oikeasti ihan kaikesta mahdollisesta. Sunnuntai illalla teen listan tulevan viikon tapahtumista. Siivotessani listaan kaikki pienimmätkin siivoukseen liittyvät asiat ranskalaisilla viivoilla. Reissuun lähtiessä listaan kaikki mukaan tarvittavat tavarat. Niin ja kauppalista tietysti kuuluu tähän mukaan.

22. Pelkään hirveästi kaikkea. Joka päivä pelkään tai vähintäänkin pelästyn jotain, osa peloista hankaloittaa elämääni omalla tavallaan. Näitä pelkoja on niin paljon etten ala kaikkia edes listaamaan tähän muutamia voin mainita sen enempää niita avaamatta; pimeä, kellarit, putket, hyönteiset, yksinjääminen ja niin moni muu asia.

23. Omistan äärimmäisen huonon pimeännäön. Sammutat valot huoneesta niin menee hetki että löydän sängyn.


24. Olen elämän aikana muuttanut ainakin 18 kertaa. Nyt kun ostetaan oma asunto niin uskon että tämä on se missä asutaan pidempi aika ja seuraavaksi kun joskus päätetään muuttaa niin se olisi se ihana omakotitalo jossa asutaan lopun ikä. Toivoa ainakin saa

25. Pelkään jonkin verran koiria, silti haluaisin joskus meille jonkun karvakorvan  Tämä koira pelko juontaa juurensa viime keväältä kun oltiin Helmin kanssa hakemassa postia laatikolta ja naapurin iso koira oli jostain syystä päässyt irti. Sieltä se juoksi meitä kohti, haukkui ja murisi. Koira ei aluksi edes päästänyt meitä jatkamaan kävelyä vaan seisoi matalassa kyyryssä meidän edessä ja esitteli hampaitaan.

26. Haluan että sängyssäni on monen monta tyynyä, noin 6 riittäisi nyt niitä on vain 4. Nukun kuitenkin aina vain yhdellä. Loput löytyy jalkojen välistä, selän takaa, kainalosta tai lattialta.

27. Olen itkuherkkä ihminen. Esimerkkinä tästä on kun multa sammui auto liikennevaloihin tai kerran en saanut 4-vaihdetta sisään, iski epätoivo, menin pieneen paniikkiin ja itku tuli. Jos riitelen Jeren kanssa niin usein alan itkeä vaikka olisin vain raivoissani. Kyynelkanavat vuotaa myös kun olen onnellinen tai nauran paljon. Paljon paljon kyyneleitä

28. Mulla on kaksi tatuointia. Toinen on kädessä ja se on maailman rakkain. Toinen on alaselässä ja se on hirveän ruma pelkkä ääriviiva sotku. Plus tämä sotku on kääntynyt vinoon koska olen lihonut-laihtunut-lihonut-laihtunut raskauksien myötä. En ole päättänyt vielä menenkö tatuoinnin poistoon vai otanko siihen päälle uuden.

29. Narskuttelen hampaita unissani ja joinakin aamuina leukaluut on ihan jumissa ja kipeät tämän takia.

30. Tällä hetkellä istun ilman sukkia sohvalla, hiukset pikku myy nutturalla ja valmistaudun pieneen ilta jumppaan.

14 kommenttia:

  1. Näitä faktoja on oikeasti tosi mielenkiintoista lukea! Vitsit, että repesin kohdalle 7 kunnon kissanainen siellä! :'D Itse taas voin täysin samaistua kohtiin 12, 14,15, 18 ja 20.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo toi pupilli juttu on jännä, tuijotan suoraan eteenpäin ja suljen tavallaan sen kuvan siitä niin kaikki menee sumeeks ja pupillit suurenee. Outo juttu :D
      Ja hei huippua et joku muukin syö jädeä samalla tyylillä kun mä! Jere on aina ihan kauhuissaan et miten näin pieni voi vetää sitä niin paljon. Sit joskus kun laitan meille molemmille jäätelöö ja armeliaasti kysyn ottaisko se vaikka puol pakettia ni se on Jerelle jo liikaa!

      Poista
  2. Mustakin näitä on tosi kiva lukea!=)

    VastaaPoista
  3. Hei tää oli hauska! Ps ihana uus banneri :)

    VastaaPoista
  4. Olipas hauska postaus! Minä olen myös listojen tekijä! Voi niitä listoja ja listojen listoja kun lähdemme reissuun! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että viihdyit :D Reissuun lähtiessä listat saa ihan uuden ulottuvuuden!

      Poista
  5. tulipas piiitkä lista kaikenlaisia faktoja! :) mulle tuli yllärinä sun mahdottoman suuri muutto määrä? Miten oot voinu muuttaa 18 kertaa?? :o Ja hei nea, mikä sun mielestä on pimeännäkö? :D ei kukaan voi nähdä kun sammuttaa valot, höpsö <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis mä oon muuttanu ihan törkeesti! Ja siis en tiiä, perhe on aina halunnu muutta isompaa ja sit pienempää ja ollaa muutettu saman kaupungin sisällä monet kerrat, huoh.
      Ja onhan olemassa pimeännäkö! Autokoulussaki on pimee ajo siks et katotaa kuin hyvä sun pimeennäkö on? :D haha
      Ja Jere kyllä aina pyörittää päätään ku sanon sille et älä hitto sammuta niit valoi vielä ku en pääse sänkyyn muuten! :D

      Poista
    2. Aijjaa no sit mä oon vaan tyhmä ja yksinkertanen :D Koska mä ajattelen, ettei kukaan voi pimeellä nähdä. Tietysti jos jostain pilkistää vähän valoa, tai joku pinta heijastaa sitä, mut muuten mäki meen aina sokkona. Ulkona autolla ajaessa tietty auton valot mahdollistaa näkemisen, mutta ei nekään ihmeitä tee. Näät vaan pienen alueen, riippuen kuinka tehokkaat ne valot on. Mut jos oikeesti kenet tahansa laitetaan pimeeseen huoneeseen, niin ettei mikään pinta heijasta eikä mistään tuu valoa, niin eihän siellä kukaan voi olla parempi näkemään? Eihän? mäki sänkyyn mennessä suunnistan puhelimen näytön valolla. hahah :D

      Poista
    3. Onks sullaki siis toi et sä et nää kunnolla pimeellä kun ajat autoa! Mä olin ihan kauhuissani kun piti ajaa lumisateessa, kakkostietä joka on siis metsän ympäröimä eikä siel oo katuvaloja.. Sanoin Jerelle monesti et oikeesti ku mä en näe muuta kun auton valojen näyttämän kohan eli just sen maa pläntin mikä on suoraa nenän edessä ja Jere tyylii luuli et huijaan ku se näkee pidemmälle :D
      Ja siis joo eihän kukaa varmaa nääkkään jos vessaan sen sulkis ja sammuttais valot mut makkarissa on ikkuna jonka pitäs mukamas kajastaa valoa sen verran, mutta ei. Hahah mäkin käytän puhelimen valoa!

      Poista
  6. Jeee,kiva kun teit tän,oli hauska lukea! :) Toi pupillijuttu,hahah! :'D -Essi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäsit! Ja kiitos sulle tästä ideasta :)
      Siis mitä, miks kaikki ihmettelee tota pupilli juttua, tunnen itteni kohta ihan epänormaaliksi :'D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...