lauantai 5. heinäkuuta 2014

Kampaajalla

Mulla on ollut tässä operaationa hiusten kasvattaminen mutta hiukset eivät ole kasvaneet pituutta yhtään vaikka juurikasvua olikin kertynyt useita senttejä. Mun hiukset oli latvoista niin huonossa kunnossa että ne katkeilivat ja kaksihaaraiset repeytyivät puoleen väliin hiusten pituutta joten ainoa vaihtoehto oli varata kampaajalle aika hiusten leikkuuseen. Viime viikon lauantaina hiukset pääsi vihdoin kampaajan hoiviin ja samalla pikku neiti sai ensimmäisen kampaamo kokemuksensa kun otsahiukset tasoitettiin
Olin jo kyllästynyt vaaleaan hiusväriin joten illalla koti värjäilin hiukset ruskealla ja tykkään näistä hiuksista paljon enemmän nyt! Jotenkin tuo tummempi hiusväri tuo kasvonpiirteitä paremmin esille ja mikäs muukaan hiusväri sopisi paremmin itselle kuin se mikä on lähellä omaa väriä
Yritän nyt parhaani mukaan suojella hiusten latvoja joten kampaamosta ostin Cutrinin lämpösuojan (15e) 
Hiuksiin jäi värjäyksen jälkeen vähän noita vaaleita kohtia joten niitä varten ostin hoitavan sävytteen (n.8e)

Mitä mieltä olette muutoksesta? 

 :Nea

14 kommenttia:

  1. Sopii hyvin tuo tummakin sinulle!

    VastaaPoista
  2. Tykkään, tosi nätit tuli :)) Kerro vähän (kun olet vähän käyttänyt) että miten hyvin tuo sävyte toimii! Kun niitä on vaikka minkävärisiä niin toimisiko esim. värjäämään joskus vappuna lyhytaikaisesti mutta tasaisesti.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia :)! Tosta purkista riittää mun hiusten pituudelle kahteen värjäys kertaan ja kyllä mun mielestä ihan hyvin toimii, peitti ainakin noi vaaleammat kohdat hyvin hiuksista.
      Kaverillani oli punainen väri jo vähän kulahtanut mutta osti saman värin mutta unaisena niin nyt hiukset ovat iha kirkkaan punaiset! :) Sitä en osaa sanoa pystyykö noilla värjäämään tasaisesti eri värisiksi kuin mitä itsellään on jo pohjalla, tuo tökötti on meinaan aika paksua..

      Poista
  3. Sopiipa hyvin tuo ruskea tukka! Mie kun vihdoin ja viimein sain vaaleet hiukset, niin nyt saavat myös pysyä vaaleina :D Miulla tuota samaa sävytettä, mutta vaan silverin värisenä :) Toiminu hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitoksia :) Sulle kyllä sopii noi vaaleat tosi hyvin! Juu toimii kyllä niin hyvin munki hiuksiin et aion ostaa jatkossakin tota tököttiä!

      Poista
  4. Kivasti sopii tuo tumma sulle :) tarvisin itekki jotain sävyttävää kun juurikasvua alkkaa olla mutten viitsisi vielä värjätä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Osta tota kokeiluu mä ainakin oon tyytyväinen :)

      Poista
  5. Sopii tosi hyvin! Mäkin värjäsin just hiukset ruskeiksi takasin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitooos :) Aijaa, laita kuvia!

      Poista
    2. Juu pistän heti kun otan vaan ekaks niitä :) vaikkapa seuraavaan kirjoitukseeni jos liittyy mitenkään mun pärstään :'D

      Poista
  6. Täytyy munkin todeta, että tosi hyvin sopii sulle myös ruskeat hiukset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Yleensä oon aina ollut ruskea hiuksinen mutta viime syksynä sain päähän piston värjätä vaaleaksi joten ei ollut ihan uusi juttu tää ruskea mulle (:

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...