tiistai 17. kesäkuuta 2014

Sadepäivän Iloja

Aurinkoista tiistaita kaikilleIlma on tosin aivan jäätävän kylmä auringosta huolimatta. Lämpömittari näytti +10 astetta kun käytiin lapsien kanssa aamulla puistossa leikkimässä ja se kylmyys meni oikein luihin ja ytimiin asti. En osannut varautua vaatteiden osalta oikein kun lähdin tänne äidille, mukaan pakkasin pääosin vain mekkoja, capreja ja muita kesä hepeneitä, kaikki paksummat vaatteet jätin kotiin ja nyt joudunkin käymään äidin vaatekaapilla jatkuvasti.
Tulisi nyt ne kesäiset lämpimät ja aurinkoiset päivät että pääsisi rannalle uimaan ja suunnittelemaan uusia kesä reissuja :)

Sade on pidätellyt meitä sisällä mutta kovinkaan tylsää ei siitä huolimatta ole ollut. Äitini kävi eilen kaupassa ostamassa lapsille sormivärit ja kartonkia, voitte arvata kuinka riemuissaan noi ipanat oli kun pääsivät vaippasillaan maalailemaan!
Aion ostaa tuohon Helmin teokseen kehykset ja ripustaa sen lasten huoneen seinälle Mitä te olette puuhailleet näillä keleillä? 

:Nea

4 kommenttia:

 1. Tuo onkin varmasti ollut kivaa puuhaa! :) Meillä pikkumies raahaa mut ulos oli sää mikä tahansa. Hirvittävän kylmää ollut täälläkin. Näillä keleillä jäisi mielellään välillä sisälle. Täytyykin käyttää vähän samaa ideaa ja napata seuraavalla kauppareissulla pojalle vesivärit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivaa puuhaa omastakin mielestä :)!
   Ollaan me kerran käyty aina päivän aikana ulkona muttei sen enempää olla viititty.. Normaalisti käydään vähintään kaksi kertaa ja ollaan pari tuntia kerrallaan mutta nyt ollaan tyydytty siihen yhteen tuntiin :/
   Oi poju varmasti tykkää! Mäkin suunnittelin tota vesivärien ostoa :)

   Poista
 2. Täälläkin lämpötila alle 10 asteen! Kovasti poitsun kans kyl koitettu vaunuilla mut johan tonne itekkin palentuu :D Alkaispa lämpimät kelit ni pääsis rannalle vaik vähä ruskettumaan! Helmi on niin varmasti nauttinu tost maalaamisest <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, on kyllä inhottavan viilee ilma ollut nyt pidemmän aikaa :/ Varsinkin kun tuulee ihan mielettömästi niin se lisää sitä kylmyyden tunnetta..
   Olis ihanaa jos tulis ne lämpimät kelit takasin!♡Ja juu Helmi oli ihan innoissaan noiden maalien kanssa :'D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...