tiistai 24. kesäkuuta 2014

Höpinöitä

Moikka ja kivaa tiistai iltaa Vieläkin nää päivät ovat olleet enemmän tai vähemmän sateisia ja kylmiä, missä on rantsukelit?!  Mua ainakin alkaa kieltämättä jo pikku hiljaa ärsyttää nämä huonot ilmat, mä tahdon helteitä heti nyt kiitos!
Meillä oli suunnitelmissä lähteä lauantaina muumimaailmaan mutta arvatkaas lähdetäänkö kun ilma pysyy sateisena ja pilvisenä. Onneksi ens kuussa lämpenee niin Helmi pääsee silloin viimeistään katselemaan muumeja :)
Jotain kivaa ja piristävää halusin kuitenkin lauantaille tuon muumimaailman tilalle joten varasin mulle ja Helmille kampaamo ajat. Onpahan nyt ainakin jotain puuhaa tuolle päivälle

Mun on pakko hehkuttaa teille tätä. Kesä sunnuntaisin Humppilan museo rautatiellä kulkee höyryjuna joten ostettiin liput ja lähdettiin ajelulle!
Lapset tykkäsi ainakin paljon ja mun mielestä iso plussa oli veturin henkilökunta kun he vetivät roolinsa niin tosissaan ja intoa puhkuen! Henkilökunnalla tuntui olevan myös raiteiden ja junien historia hyvin hallussa, satuin nimittäin kysymään milloin viimeksi veturi on ollut matkustaja ajossa niin vastaukseksi sain kuulla jokaisen vaunun alkuperäisen tarkoituksen, historian sekä tarkat vuosiluvut :D
Helsingin Sanomat joulukuun 2pv 1956
 
Onko teillä muuten bloggerin kanssa ongelmia? Mä en meinaan näe kun 1 blogin päivitykset tuolla sivulla kerrallaan...

Kivaa loppu iltaa ja hyvää yötä!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hauskalta tuo höyryveturiajelu! :) Mulla ei myöskään näy lukulistalla kuin yksi postaus kerrallaan. Kuulin, että bloggerin lukulista poistuu käytöstä :( Mun mielestä tosi harmi, sillä siitä oli niin hyvä seurata uusia päivityksiä. Mä lisäilin sitten eniten lukemani blogit mun sivujen blogiluetteloon oikeeseen reunaan, siitä näkyy ainakin heti myös ne uusimmat postaukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, harmi että se lukulista poistuu käytöstä :/
   Siitä oli näppärä seurata ja katsoa aina uudet postaukset..

   Poista
  2. Nyt täytyy tulla korjaamaan.. Uusimman tiedon mukaan tuo lukulistan häviäminen oli vaan teknisiä ongelmia. Mulla ainakin toimii taas!

   Poista
  3. Toimii näköjään mullakin taas! huh onneks oli kyse vaan teknisistä ongelmista :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...