maanantai 25. maaliskuuta 2019

HAMPAIDEN VALKAISU KOTONA TURVALLISESTI

*YHTEISTYÖSSÄ HAMMASLAMMAS



Hampaat on mulle ollut aina vähän sellainen mitä hieman häpeilen. Tai ei sillain, että stressaisin hymyäni jatkuvasti mutta usein ajattelen sitä kuitenkin. Joskus lapsena sukelsin kylpyammeessa ja siinä riehuessa kolautin hampaani kylpyammeen reunaan ja etuhampaasta lohkesi puolet. Vuosien aikana olen joutunut käydä välillä uusimassa paikkaa, kun se tipahtelee pois. Esimerkiksi muutama vuosi sitten puraisin persikkaa niin paikka hampaasta tipahti pois. Jostain käsittämättömästä syystä se hammas korjattiin silloin liian isolla ja erivärisellä paikalla, joten nyt toinen etuhampaani on vähän toisen päällä ja sen vuoksi se näyttää vinolta. Plus tietysti se ettei ne ole samaa sävyä keskenään. Se ei kuitenkaan niin paljoa häiritse, että lähtisin asiaa korjaamaan mutta häiritsee kuitenkin sen verran, että näen sen epäkohdan päivittäin, kun katson itseäni peilistä.


Tästä syystä yritän pitää hampaista hyvää huolta ja kohentaa hymyä vuosittain valkaisutuotteilla. Varsinkin kevät on sellainen aika, jolloin tavallaan herään "talven koomasta" ja saan jonkun energiapiikin itseni huoltamisen suhteen. Olen aiemmin kokeillut monia valkaisevia hammastahnoja ja valkaisevia kyniä. Ne eivät kuitenkaan ole poistanut mm kahvi tummentumia niin hyvin kuin olisin toivonut. Olinkin innoissani, kun sain Hammaslampaalta testiin heidän hampaidenvalkaisusetin, johon kuuluu muotit, LED-valo ja valkaisugeeli. Aluksi mietin sattuuko tai vihlooko valkaisun tekeminen mutta se ei tuntunut oikeastaan miltään. Ainut negatiivinen asia jos pitäisi keksiä niin noi muotit tuntui alkuun ärsyttäviltä pitää suussa, kun ei ole tottunut niihin. Itselläni siis tulee oksennusrefleksi helposti esimerkiksi hammaslääkärissä siitä, kun suu on täynnä välineitä niin tässä oli vähän sama homma. Sietämätöntä se ei kuitenkaan ollut, varsinkaan kun odotteli lopputulosta kuin kuuta nousevaa, heh. Olen nyt tosiaan kerran kokeillut tuotetta ja huomaan jo kerran käytön jälkeen tuloksia. Hampaat selvästi kirkastui, joten innolla odotan mitä toinen kerta tekee niille. Itse voin ainakin lämpimästi suositella tätä teille jos haluatte edullisesti ja turvallisesti valkaista hampaanne kotona! 


Hammaslammas on täysin kotimainen yritys mikä omasta mielestäni on plussaa ja tuo tietynlaisen turvallisuuden tunteen ainakin itselleni. Tuotteet on myös EU - hyväksyttyjä. Tämä kyseinen paketti mikä mulla on nyt käytössä maksaa vain 59,90e, mikä mielestäni on todella edullinen hinta koti valkaisusta. Tästä kyseisestä valkaisusetistä käynnistyi juuri arvonta Instagram tililläni, joten jos kiinnostuit niin käy osallistumassa @nneacamilla tilillä <3 

Hymy on kaunein asuste mitä on, joten muistakaa hymyillä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...