keskiviikko 6. syyskuuta 2017

BLOGIVERKOSTON SYYSBILEET

Viime lauantaina parin kuukauden takainen suunnittelu ja pieni stressaaminenkin palkittiin, kun odotettu Kaksplus treffipäivä koitti. Juhlittiin blogiporukalla kesän päättymistä tai syksyn alkua, kummin sen nyt haluaa ajatella. Ehkä myös tätä kaikkea mitä koko vuosi on tuonut tullessaan, itsellä ainakin oli monia iloisia elämäntapahtumia kerrottavana. On niin mukavaa tavata näiden naisten kanssa pari kertaa vuodessa ja vaihtaa kerralla kaikkien kanssa kuulumiset, joka kerta on saanut tutustua myös muutamiin uusiin kasvoihin, hauskaa.


Saimme yhteistyön merkeissä järjestää tapaamisemme Kampin Radisson Blu Royal hotellin kokoustilassa, joka oli käytössämme yöhön saakka. Kokoustila oli kivan oloinen ja juuri passelin kokoinen parillekymmenelle bloggaajalle. Jottei illanvietto olisi ollut pelkästään olemista ja seurustelua niin saimme järjestettyä tapahtumaan Laitilan Olut-tastingin. Itse “oluen ystävänä” odotin tuota osuutta mielenkiinnolla, kun taas osa hieman jännitti oluen maistamista sillä eivät voi sanoa pitävänsä siitä, heh. Tasting alkoi kirjallisella osuudella, jossa käytiin läpi oluen historiaa ja miten mikäkin vaikuttaa oluen makuun, koostumukseen jne. Tämän jälkeen päästiin maistamaan kolmea erilaista olutta, oma suosikki oli muistaakseni Pils, sillä se maistuu ihan normaalilta vaalealta oluelta mitä yleensä juon jos juon.


Loppuilta tutkittiin Goodiebageja, seurusteltiin, otettiin shotteja hotellin baarin puolella ja juotiin ihan parasta valkkaria! Tätä Most Wanted viiniä ei ihan vielä löydä Alkon valikoimasta, mutta jos näin saan nyt sanoa niin se on ehdottomasti kokeilun arvoinen. Itse ainakin löysin omalle lemppari viinille varteenotettavan kilpailijan. Kuitenkin, aivan huikean hauska ilta!




YHTEISTYÖSSÄ



*Itsellä jäi kamera kotiin, joten kuvat on Julian & Matleenan ottamia <3

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...