torstai 20. lokakuuta 2016

TOVI KAUNEUDELLE

Syksy on henkilökohtaisesti lemppari vuodenaikani. Kirpeä ilma, joka puree nenänpäätä mutta silti on aurinko joka lämmittää vielä hieman selkää. Kangastakit, pehmeät huivit, muhkeat neuleet ja nahkaiset nilkkurit. Niissä on sitä jotain! Asusteita unohtamatta. Ennen vaatekaappini koostui ainoastaan yksivärisisistä vaatteista. Aina oli vain harmaata, mustaa tai valkoista. Pipoissa olin hurja ja käytin viininpunaista. Pikkuhiljaa vaatekaappi on saanut aina vain lisää väriä ja varsinkin pipojen kohdalla eriväriset rusetit ovat alkaneet täyttää kaappejani. 


Koruja en pahemmin ole koskaan käyttänyt, mutta imetyskoruista löysin sen "juttuni". Vaikka meillä ei imetetä, nipistellä tai kiskota hiuksia niin siitä huolimatta imetyskorut ovat lähes joka päiväinen piriste asuissani. Pinjan korujen rinnalle löysin uuden suosikin, Tovi-korut. Se miksi mieluummin pidän silikonisia ja värikkäitä koruja ennemmin kuin kauniita säihkyviä ja huomiota herättäviä koruja, on varmaankin niiden mukavuus ja arkisuus. Inhoan sitä kun koru on tiellä, painaa kaulassa tai hiukset kiertyvät metallisen lukon ympärille. Imetyskorut puolestaan ovat kevyitä, pirtsakan värisiä eikä haittaa jos lapsi sitä sattuisi maistamaan tai riuhtaisten nappaisi korusta, sillä lukkomekanismi aukeaa itsestään jos sitä vetäisee lujaa.  Voisitteko itse käyttää imetyskorua vaikket imettäisikään? 


Instagramissa (nneacamilla) käynnistyi arvonta, jossa voit voittaa haluamallasi väri yhdistelmällä Tovi-korun itsellesi, käykää osallistumassa!

Seuraatko jo Kaksplussaa Facessa? Jos et, niin tästä linkistä pääset seuraamaan. Kaksplussan FB-sivua tykkäämällä saat hyötyä, hupia ja vertaistukea päivittäin.

*Tovi- korut saatu näkyvyyttä vastaan

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...