perjantai 22. heinäkuuta 2016

ÄITI LÖYSI TYYLINSÄ

Olen juuri se äiti, joka on omimmillaan sotkuisessa kotiäiti nutturassa ja mustissa henkkamaukan leggareissa. Ärsyynnyn helposti jos hiukset kietoutuvat kaulapoimuihin tai liimaantuvat nihkeään niskaan kiinni. Kuvailin juuri osuvasti puolen vuoden takaisen minäni. En jaksanut hirveästi välittää rehottavista kulmista tai siitä näkyikö lasten päivän ruokalista tunikani helmassa. Viime kuukausina olen kuitenkin kiinnittänyt huomiota enemmän peilikuvaani, valitettavasti ensin inhosin sitä. Näin vain makkaraa toisen päällä ja mietin miten kukaan voisi nähdä sitä kauniina mutta lopulta hyväksyin sen mitä raskaudet ja muutamat suklaalevyt ovat tehneet vartalolleni. Olen riittävän hyvä juuri näin. Tästä sain motivaatiota ja positiivista energiaa panostaa ulkonäkööni. Ei laihduttamalla tai piiskaamalla itseäni erinäköiseksi vaan korostamaan omia positiivisia puoliani. Löysin tyylini niin sanotusti uudestaan. Vaateostokset ovat nykyisin harkitumpia ja heräteostoksia tulee tehtyä huomattavasti vähemmän. Suosin mielelläni kotimaista ja laadukasta, lempparini ovat aikuisten kuin myös lastenvaatteissa Vimma, Papu, Gugguu, Silverjungle, Melli EcoDesign jne. Vaate hankinnat ovat kerralla toki kalliimmat mitä ennen mutta laatu on huomattavasti parempaa. Vaatteet pysyvät pesu toisensa jälkeen muodossaan, toisinkuin näissä henkkamaukan versioissa vaate tuntuu "lörähtävän" jo parin pesun jälkeen. Näiden lisäksi löysin rakkauden myös asusteita kohtaan. Pipoja, solmupantoja, rusettipantoja ja rusettipompuloita. Näiden kohdalla suosin ehdottomasti Hepsus:ta !  Hepsus on tavallinen kotiäiti, joka tekee lapsiarjen ohessa tilauksesta mm. trikoo-pipoja ja muita edellämainittuja asusteita. Hepsus kuitenkin tuli tiensä päähän, sillä eteen tuli uusi mahdollisuus. Hän ja hänen serkku laittoivat pienyrityksen pystyyn, nimeltään Pietamo. Syksymmällä tullaan näkemään heiltä mitä upeimpia vaatteita kuin myös näitä tuttuja ihania asusteita. Muutaman sneakpeekin jälkeen en voi sanoa muuta kuin, odotan innolla! Meillä tytöt ovat myös päähineiden ja muiden hiuskoristeiden suurkuluttajia, jokainen aamu kulutetaan tovi asustekorin ääressä, josta valitaan laitetaanko tänään lippistä, pipoa vai kenties rusettipanta. Tiedä sitten keneen ovat tulleet!


12 kommenttia:

 1. Tosi kivoja nuo pannat! Käytän hiuksissa huiveja tai mitään muutakaan melko harvoin, ja uskon että nuo pannat olisi luonteva ja helppo käyttää. Täytyy vakavasti harkita ostamista. :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Multa löytyy jo peräti kolme näitä pietamon rusettipipoja, niin ihania <3

   Poista
 3. Ihanat rusetti-tytsyt siellä.. <3

  VastaaPoista
 4. Mä vähän kateellisena katson sun ja Matun rusetteja. Ite en voisi ikinä pitää näyttämättä ihan dorkalta 😔😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöh, ootko kokeillut? Mun mielestä ihan hyvin voisi sopia :) <3

   Poista
 5. Se on kyllä tärkeää, että löytää oman tyylinsä uudestaan. :) Tulee heti itsevarmempi olo!

  Mä ihastuin noihin lastesi rusetteihin! Supersöpöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain! Mukavaa kun peilistä näkyy freesi ilmestys eikä pierukalsarinen ja väsynyt lookki. Nämä rusetit on kyllä aivan ihania <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...