torstai 27. joulukuuta 2018

PIKKUJOULUT IDEAPARKISSA

*Kaupallinen yhteistyö

Joulu meni ohitse jo niinkuin myös Kaksplus blogiverkoston pikkujoulutkin. Näistä juhlista taitaa olla aikaa jo noin kolmisen viikkoa. Teen niin paljon töitä tällä hetkellä, ettei ole yksinkertaisesti ollut aikaa koneen avaamiselle edes sähköpostien lukemista varten, saatika blogin kirjoittamiselle. Vuodenvaihdekin näyttää kiireiseltä täällä suunnassa mutta se tuntuu vain hyvältä!


Saimme järkättyä taas yhteistä aikaa ihanien blogiverkoston naisten kanssa pikkujoulujen merkeissä. Tällä kertaa pikkujoulut vietimme Tampereella Ideaparkissa josta meille oli varattu kokoustila yhteiseen käyttöön.  Ennen kokoustilaan siirtymistä meille oli luvassa Manu Uimin vetämä high heels tanssitunti Pirkanmaan tanssiopistolla, joka tosiaan vedettiin kokonaisuudessaan läpi korkkarit jalassa. Ihan huippu hauskaa oli, kun suhtautui kyseiseen tuntiin humoristisella mielellä. Tuli kyllä otettua kaikki irti tuosta tunnista ja eläydyttyä kaverin kanssa ihan kunnolla siihen diivamaisuuteen, sormien napsuttelun kera. Tiedä sitten yrittikö jokin sisäinen diiva kuoriutua ulos vai puhuiko ennemminkin varttia aiemmin juotu olut,heh. 


Tanssitunnin jälkeen suuntasimme sinne kokoustila Kotkaan, jossa kerkesin juoruilla ja nauraa näiden naisten kanssa vähän vajaa kaksi tuntia. Pari tuntinen kului aivan liian äkkiä, juuri ja juuri kerkesin survoa subin leivän naamaani, juomaan yhden limpparin ja osallistumaan ihaniin yhteistyökumppaneiden järjestämiin arvontoihin. Muut jatkoivat ilmeisesti matkaansa aika pian lähtöni jälkeen hotellille ja yökerho Naimaan. Itse lähdin ajelemaan takaisin Lohjalle yövuoroon. Kameraa en valitettavasti viitsinyt ottaa mukaan, sillä tiesin joutuvani jättämään sen yöksi autoon, joten tämänpä takia kuvasaldo on vain ja ainoastaan mun ja Matleenan yhteiskuvia tuolta tanssitunnilta. 

Kiitos jälleen kerran ihanille järjestäjille, yhteistyökumppaneille ja koko blogiverkoston porukalle tästä vuodesta <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...