maanantai 5. syyskuuta 2016

KULISSIEN TAKANA

Lauantaina tein jotain kovin erilaista, jotain mitä en olisin koskaan voinut edes kuvitella tekeväni. Kuukausi takaperin sain viestin, jossa kävi ilmi mallien tarve Pietamon vaatemalliston kuvauksiin. Tarjosin innoissani lapsiani hommaan mutta sain viestin takaisin, jossa sanottiin että ottaisivat mielellään myös minut. Öö mitä, siis mut vai? Okei, selvä homma sitten. Lapset nyt tietysti ovat kuvauksellisia kauniiden piirteidensä ja iloisien hymyjensä kanssa, mutta itse olen kameran edessä jäykkä, epävarma ja vielä kerran jäykkä. Olin suostunut kuitenkin hommaan, joten lauantai aamusta starttasimme auton ja lähdimme Tampereelle.


Putiikki Pietamo oli täynnä kuhinaa ja hymyileviä kasvoja saavuttuamme. Ryhdyimme aikalailla heti meikkaus ja sovitus puuhiin. Meikattavana oleminen on kyllä yksi parhaista kokemuksista (jalkahieronnan jälkeen), mahdottoman rentouttava elämys. Tytöt saivat pussillisen karkin värisiä pipoja sovitettavaksi ja kangas tilkkuja joiden kanssa tanssia Let it go:n tahdissa. Ihan huippua! Tiimi oli niin mukava, ettei olisi voinut uskoa tapaavamme ensi kertaa. Jopa mies oli ihan fiilareissa päivästä, mikä on aikamoista, nimittäin vaatteet, valokuvaaminen ja meikit saavat usein tuskaisia huokailuja ja aikuisen känkkäränkän aikaan.


Jännitin päivässä eniten juuri mallina olemista, sillä kokemusta ei ole. Mitä nyt mies on joskus räpsinyt blogiin parit asukuvat ja niissäkin on kompuroitu. Valokuvaaja oli kuitenkin ammattilainen, joten en kerinnyt ahdistua osaamattomuudestani, kun kaikki ilmeet ja eleet "päätettiin" valmiiksi. Tuo Tampereen tulitikkutehdas on aivan mielettömän inspiroiva ympäristö ja valokuvauksellissa mielessä katsottuna se on todella antava. Nopeasti tuli kuitenkin huomattua ettei se ole lapsille kovin ideaali ympäristö, sillä lasinsiruja oli ympäriinsä, rakenteet olivat lahot ja ruosteisia putkia törrötti joka puolella. Mies sattui löytämään myös huumeruiskun hylättynä maasta. Lapset kuitenkin ihme ja kumma jaksoivat olla nätisti koko pari tuntisen ajan eikä mitään haavereita sattunut.


Kokemuksena tämä oli aivan mieletön! Oli hauska vaihtaa asua / asusteita lennosta ja yrittää näyttää hyvältä kameran edessä, valokuvaajan ohjeita kuunnellen. Sainkin jo valokuvaajan ottamat kuvat, voin laittaa niitä teidänkin nähtäville tänne jos haluatte?  Nämä postauksessa olevat kuvat ovat mieheni ottamia räpsyjä "kulissien takaa" -idealla. Viikon aikana kuvat kuin myös mekot saapuvat Pietamon verkkokaupan sivuille. Käyhän kurkkimassa mitä herkkuja sinne on tuloillaan myyntiin ♡

22 kommenttia:

 1. Vau miten mielenkiintoinen päivä teillä on ollut!!!ilman muuta laita blogiin kuvia! Oot kyllä kaunis malli ollut:)

  VastaaPoista
 2. Ihana päivä ollut! Ehdottomasti lisää kuvamatskua! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana mahdollisuus ja muisto! Ehdottomasti kuvia tänne! <3

  VastaaPoista
 4. Voin vain kuvitella kuinka ihana päivä teillä on ollut.♥ Ihanat mallit, kaunis sinä, upea ympäristö, tiimi ja vaatteet/asusteet.♥

  VastaaPoista
 5. Ihanalta näyttää! Ja tosi inspiroiva ympäristö! Ja ihana malli <3 susta ei edes saa, kuin hyviä kuvia <3

  VastaaPoista
 6. Niin kaunis malli ja ihanan inspiroiva ympäristö <3

  VastaaPoista
 7. Oi vau! Ihana päivä varmasti :) Olet kaunis <3

  VastaaPoista
 8. joo lisää kuvia! tosi hyviä nämäkin on! :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihania kuvia ja sähän olisit kuin luotu malliksi ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en nyt sentään ihan malliksi ole luotu mutta hauskaa oli leikkiä sellaista hetken aikaa 😅❤

   Poista
 10. Upee! Ja näytät ihan siltä yhdeltä entiseltä missiltä..... hmmmm.... mikäs sen nimi nyt olikaan.....

  VastaaPoista
 11. Suvi Tiilikainen ! Se se nimi oli :)

  VastaaPoista
 12. Onpa teillä ollut kiva päivä :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...