keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Neuvolaa ja Muuta!

Henni täytti tänään jo 4 kuukautta! Niin kliseisesti kuin tää onkin sanottu mutta sanonpa kuitenkin; mihin tää aika on hävinnyt? Hetki sitten meillä oli pieni käärö joka ei paljoa muuta tehnyt kuin nukkui ja nyt meillä on touhukas vauva joka vaatii aktiviteettia ja seurustelua koko ajan.

Aamusta lähdettiin neuvolaan 4 kuukautis lääkärin tarkastukseen ja luojan kiitos nyt ei tullut mitään piikkejä, seuraavalla kerralla kyllä sitten taas. Se on niin hirveä tunne kun joutuu pitää toista sylissä ja terkkari pistää sen piikin ja sattuuhan se ihan hitosti eikä noin pieni ymmärrä mistä se kipu johtuu. Sydän särkyy joka kerralla..


Henni on kasvanut ihan hirveästi kuukauden aikana! Pituus 62,4cm (59,4) paino 6830g (5755g) Pituus kulkee vihdoinkin keskikäyrällä ja paino on vähän jopa plussan puolella, enään tyttö ei olekaan mikään rimppakinttu. Henni on myös oppinut tarttumaan leluihin ja liikkeelle yrittää kovasti jo lähteä

Kysyin samalla voisko olla mahdollista että Hennille tulee nyt jo hampaita kun nyrkki on suussa koko ajan ja kuolaa tulee rinnuksille asti jatkuvasti. Välillä nyrkki on niin syvällä suussa että oksukin tulee.
Lääkäri katsoi Hennin suuhun ja ei siellä kuulemma hampaita ole vielä tuloillaan. Ihmettelen että mikäs siellä suussa sitten niin kutiaa?

Neuvolakorttiin kirjoitettiin
Hymy tyttö! Hyvin kasvaa. Jäntevyys normaali. Iho kimmoinen. Sydän ja keuhkot normaalit. Ikäisensä kehitys.

Kerroin joskus aiemmin että olin onnistunut hankkimaan itselleni korvatulehduksen molempiin korviin. Kävin lääkärissä ja sain siihen antibiootti korvatipat. Niitä tippoja piti laittaa viikon ajan mutta kuudentena iltana kun laitoin niitä korviin niin se ensinnäkin kirveli,-poltti ja sattui ihan mielettömästi ja sen jälkeen lähti kuulo oikeasta korvasta. Parin tunnin päästä menin nukkumaan ja kun laitoin "kuuron" korvan tyynyyn se alkoi surista ja vuotaa verta tyynyliinalle. Aamulla sitä verta ei enään tullut joten en ollut enään huolissani, paineen tunne kuitenkin jäi korvaan ja välillä vieläkin lähtee kuulo tosta oikean puolen korvasta. Tänään sitten kysäisin siellä neuvolassa tästä ja jos nyt oikein ymmärsin niin mulle on tullut tärykalvoon pieni reikä. Tulehdus on kuitenkin hävinnyt korvista mutta järkky kutina ja paineen tunne on jäänyt. Tähän ratkasuksi sain uudet korvatipat KORVATULEHDUKSEEN. Mikä järki siinä on että laitan korvaan joka ei ole tulehtunut korvatippoja vielä kaikenlisäksi kun edellisillä tipoilla korva alkoi vuotamaan verta. Enpä tiedä, kyllä lääkäri varmaan on oikeassa mutta jotenkin jäi traumat enkä haluaisi laittaa korviin mitään enää.

Kohta täytyy alkaa nukkumaan mutta ensin on pakko kertoa vielä yksi juttu! Kävin tänään katsastuskonttorilla tekemässä teoriakokeen ja läpi meni. Taas ollaan askelta lähempänä ajokorttia!

Mutta nyt sanon teille hyvää yötä ja mukavaa loppu viikkoa


6 kommenttia:

 1. Hui! Kuulostaapa pahalta tuo korvatulehdus. Toivottavasti menis ohi niillä tipoilla, vaikka tuntuu varmasti inhottavalta laittaa tollasen jälkeen.. mutta ei kai voi, kun luottaa, että lääkärit tosiaan tietää mitä määräävät.
  Henni on kyllä kasvanut nopeasti.. Mikä suloisuus hän onkaan <3 Onnittelut teoriakokeen läpäisystä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli ihan järkky se tulehdus, mutta en tosiaan ymmärrä miten mulle määrättiin korvatipat korvatulehdukseen kun siellä ei sitä tulehdusta kuulemma enään edes ollut ja jos täsykalvossa on pieni reikäkin? No mutta kai se täytyy huomenna apteekista hakea ne tipat..
   Henni on kyllä niin suloinen pieni <3 Ja kiitos! Tammikuussa todennäköisesti ajelenkin jo omalla autolla ;)

   Poista
 2. Onnea teoriakokeen läpäisystä! Mää jouduin kahesti sen tekemään.. ja jännitti ihan vimmatusti :/ Onpa teidän pienikin jo "iso".. mäkin haluan vauvan :( Sinna on jo 1 ihan kohta! :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :D No oli kyllä niin täpärällä etten joutunut mäkin kahteen kertaan sitä tekemään! Kuvissa sai olla 8 virhettä ja sanallisissa 3 ja mulla oli just toi 8 & 3.. Jännitin niin pirusti myös etten osannut lukea kysymyksiäkään kunnolla :D
  Voi Sinna on tosiaan kohta jo vuoden :') <3

  VastaaPoista
 4. Iso Henni tyttönen <3 Toivottavasti korvas paranee ja onnea teoriakokeesta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...