keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Ei Mun Päivä

Aamulla heräsin aikasin herätyskellon pirinään ja fiilis ei ollut yhtään sen mukanen että oisin noussut sängystä ylös vapaa ehtoisesti.. Ei siinä paljoa auttanut murmuttaa kun piti laittaa emla käteen, pissaa purkit täyteen ja lähteä labraan... Nää on näitä raskauden ei niin kivoja puolia.. Vieläkään en oo uskaltanut repästä tota lappua pois tosta käsivärresta kun en haluu nähä sitä pisto jälkeä :D ..


 Helmi on ollut tänään draama queen tuulella, eli suomeksi - kilo herneitä nenään joka asiasta.. Oon yrittänyt siivota täällä kotona parhaani mukaan ja yhden huoneen kun oon saanut siivottua niin Helmi se on kerinnyt jo edellisen sotkemaan, siis kunnolla sotkemaan.. Kun komennan Helmiä niin sitten heittäydytään lattialle, noustaan ylös ja heittäydytään taas lattialle ja ilme on sen mukainen että "miten äiti uskaltaa komentaa mua" 
Täällä on myös ollut tänään hirvee kanin ruoka episodi kun Hemppa se päätti levittää niitä ympäri kämppää...


No mutta yritän kääntää tän päivän epäonnen onneks. Enään multa ei oteta verikokeita, wuhuu! Eikä Helmin kiukku päivät kestä ikinä toista päivää putkeen ja nyt ollaan jo voiton puolella nimittäin tunti niin Helmi vetäsee iltapalan ja menee nukkumaan! Jeejee enään ei ärsytäkkään niin paljoa :D


Mites teidän päivä on mennyt? :)

-Nea

6 kommenttia:

 1. Toisen epöonninen päivä jaksaa aina naurattaa mua, en tiedä miksi mutta kiitos päivän piristyksestä :) no ei nyt aina toisten huonot päivät tietenkään ilahduta mua, mut tässä tapauksessa sun kirjoitustyyli oli aivan mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah no kyl muaki nyt jo hymyilyttää kun toi termiitti on sängyssään vetämäs unta palloon :D jospa huominen ois parempi päivä (::

   Poista
  2. No toivotaan näin! Ootas vaan kun teini-ikä koittaa... :D:D

   Poista
  3. Nii, teini ikäki on nii erilainen jokaisella :)..

   Poista
 2. Välillä vaan on huonoja päiviä. Jokaisella joskus. Tää päivä ei oo kyl kans ollu yhtään mun päivä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se on.. Kui sun päivä on pilalle mennyt? :s

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...