perjantai 6. helmikuuta 2015

Vaate kriisi

Lauantai lähestyy hurjaa vauhtia ja samalla rupeaa jännittämään huominen matka Tampereelle. Minähän kun en voi koskaan tehdä asioita helpoimman kautta, mikä tarkoittaisi tässä tapauksessa sitä, että ottaisin auton ja ajaisin itse sinne Tampereelle. Vaan menen ensin bussilla Helsinkiin, sieltä metrolla Myllypuroon, sieltä Vantaalle ja sitten vasta sinne Tampereelle! Huomenna saan siis ainakin matkustaa jos ei muuta.

Facebookissa olen seuraillut näiden muiden mammojen valmistautumista tähän reissuun. Siellä on laukut pakattuna, kampaajalla käyty, suoristusraudat melkein hohkaavat jo kuumuuttaan, Alko on huolehtinut monien nesteytys puolen kuntoon ja osa on lähtenyt jo matkustamaan huomista varten.
Mitä mä olen tehnyt? No tällä hetkellä istun vielä yökkärit jalassa sängyssä ja mietin että mitä sitä pukisi huomenna edes päälle. Junalipun sain kuitenkin jo varattua sunnuntaiksi, että pääsen Tampereelta pois! Onhan sekin nyt jo jotain :D

Ei mutta tosissaan. Kävin katsomassa vaatekaappia ja kauan sain seisoa siinä edessä ennenkuin löysin jotain vähän edustavampaa (kävin kyllä myös kaupassa ostoksilla mutta ei parane kertoa miehelle siitä) Sain kuin sainkin aikaiseksi kaksi miellyttävää asu kokonaisuutta mutta sitten pitäisi päättä vielä, että kumpi näistä on se parempi. Mitä mieltä te olette?

Eli Zaran blazeri,-mustat housut,-viininpunainen peplum,- korkeaakin korkeammat korkkarit ja tuo nätti kaulakoru. Tästä asusta tykkään todella mutta luulen, että noilla koroilla ja näillä keleillä olisin sunnuntaina jossain Tamperelaisessa sairaalassa nilkka murtuneena. Miten olisi saappaat?

Sama asu oikeastaan, erona valkoinen peplum ja saappaat. Mitä mieltä kumpi parempi?

Nyt me lähdetäänkin mummolaan pulkkamäkeen ja saunaan rentoutumaan.
Mukavaa viikonloppua teille

11 kommenttia:

  1. Mä laittaisin valkosen peplumin ja korkeet korkkarit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oisin nii halunnu laittaa noi musta-punaset korkkarit mutta Tampereelle on luvattu joku hirmu myrsky niin noup :D

      Poista
  2. Vaihtoehto kaksi on minun mieleeni! :) Mukavaa reissua!

    Ps. Blogissani on kiva arvonta, kannattaa käydä kurkkaamassa! ;)
    http://kunaitikelaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kakkonenkin on niin kiva :) täytyy käydä kurkkimassa!

      Poista
  3. Tuo toinen. Ihan vaan noiden mukavampien saappaiden takia :D ja onhan toi valkoinen väri jotenkin keväisen raikas + klassikko mustan kaverina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saappaat on huomattavasti mukavemmat jalassa! Ja niihin tällä kertaa päädyinkin :)

      Poista
  4. Mä taas laittaisin tuon ensimmäisen, koska rakastan tuota paidan väriä :D Kengät varmasti vaihtaisin "ei korkokenkiin", koska mä en osaa niillä kävellä :D

    Pitäkäähän oikein kivaa Tampereella ja tule ehjin nahoin kotiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään tuosta viininpunaisesta väristä ♡ Ja korkkarit jäi kotiin saappaat tuli tilalle, mutta muuten otin ton asu 1 messiin :)

      Poista
  5. Musta toi punanen olis ihanan pirteä! Tosin ei valkosessakaan mitään vikaa ole=)
    Ja laittasin kans saappaat, tai mä ainakin katkaisisin kyllä jalkani noilla korkkareilla!:D

    Mutta Nea, KIITOS hurjan paljon ihanan piristävästä postista mitä sain!! <3 Oli oikein ihana ja kekseliäs ilahdutus, kiitos tosi paljon!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi punainen peplum on kyllä ihana ♡
      Ole hyvä ♡

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...